01-02-2013 - admin

ALICIA KEYS X BLACKBERRY

This Girl is on Fire! Zangeres Alicia Keys is de nieuwste Global Creative Director van BlackBerry. Op het eerste gezicht een opmerkelijke klus voor de meervoudig Grammy winnares. Maar aangezien Alicia zich over het entertainment gedeelte (muziek, boeken, films en apps) zal gaan buigen, toch een goede match. In haar nieuwe rol werkt Alicia Keys nauw samen met app developpers, content creators, retailers, carriers en de entertainment community om het BlackBerry 10 platform verder vorm te geven en te versterken.

“Verbonden blijven is een essentieel onderdeel geworden mij creatieve proces. Ik gebruik de BlackBerry 10 smartphone inmiddels een paar weken en ik ben echt geïnspireerd door de innovatie. Het biedt een geheel nieuwe ervaring. Ik zie zeker het potentieel dat dit platform heeft om creatieve mensen te helpen om productiever te zijn en om productieve mensen te helpen om creatiever te zijn. Dit is zo’n geweldige tijd om in te leven, met zo veel vooruitgang in communicatie en technologie. Als Global Creative Director is mijn doel om creativiteit te stimuleren met dit platform. Ik heb er ontzettend veel zin in, aldus Alicia.

Ik ben benieuwd met welke apps Alicia op de proppen komt!

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved