13-07-2017 - admin

BEACH BOUND

Wat ik zoal meeneem naar het strand..

Of we nu een dagje naar het strand gaan of een middag naar het park, we slepen steevast heel wat mee. Zo reden we afgelopen (zonovergoten) weekend met een overvolle strandmand richting Noordwijk.

VSM PREVIEW (4)

Wat we zoal meenemen voor een paar uur strand met het gezin? Uiteraard de beach essentials; een badlaken, slippertjes, zonnebril, emmer en schep. Maar ook schone, droge kleding (Yasmine (3) slaagt er altijd in met kleren en al in de modder te belanden), zonnehoedje, bal, flesje water, kleine snack. Natuurlijk gaat er een goed zonnebrand product, voor gezicht, lichaam én voor kids mee in de tas. En aangezien wij af en toe insecten lijken aan te trekken is ook de Prrrikweg gel van VSM tegenwoordig een beach essential.

VSM PREVIEW (5)

Vooral na de lange zomeravonden aan het strand, wanneer het warm genoeg is om tot laat buiten te zitten en de muggen het meest actief zijn, is de gel voor mij onmisbaar. Tijdens mijn afgelopen reisje naar Capri, waarbij we vaak tot laat buiten aan de Limoncello zaten, kwam de Prrrikweg bijvoorbeeld al bijzonder goed van pas. Door direct na een muggenbeet wat van de gel op de plekjes te smeren, verzachtte en verkoelde het mijn geprikkelde huid. De gel verzorgt namelijk de geprikkelde, rode huid na een insectensteek, heeft een verkoelend effect en verzacht de gevoelig huid.

VSM PREVIEW (6)

Maar ook wanneer we gewoon thuis zijn, staat de gel ’s zomers paraat. Afgelopen nacht nog kwam Yasmine om 2.00u naar onze kamer omdat ze opeens “een plekje op haar hand had”. Een muggenbult! We hebben meteen wat Prrrikweg gesmeerd en ze is (gelukkig) weer meteen terug naar haar bedje gegaan. ’s Morgens vroeg stond ze om 6.50u weer in onze kamer en heb ik haar niet meer over de muggenbult gehoord. Wel ga ik straks even op muggenjacht in haar kamertje..

VSM PREVIEW (1)

Prrrikweg verzacht en verkoelt de geprikkelde huid bij steken van muggen, maar ook bij wespen- en bijensteken en zelfs bij een kwallenbeet. Het is gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten Echinacea pallida (zonnehoed), Ledum palustre (moerasrozemarijn), Urtica urens (kleine brandnetel) en Hamamelis virginiana (toverhazelaar). Er zijn overigens ook een Prrrikweg roller en spray verkrijgbaar.

Prrrettig aan de Prrrikweg is dat je snel voelt dat het helpt. Het verkoelt en verzacht je geprikkelde huid. Het product is bovendien te gebruiken voor kindjes vanaf 0 jaar. Belangrijk is wel het product enkel te gebruiken op een intacte huid.

Wij zijn beach ready!

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved