11-12-2017 - admin

LIVE STREAMEN EN MIJN FAVORIETE WINTERTRENDS

BACKSTAGE FALL/WINTER 2017

Never a dull moment in fashion..  In de modewereld speelt er elke dag wel wat. Is het geen fashion week dan zijn er wel presentaties, borrels, lanceringen of product aankondigingen. Omdat ik als modejournalist die mode-ontwikkelingen natuurlijk het liefst op de voet volg, houd ik de belangrijkste modesites en social kanalen nauwlettend in de gaten. Thuis doe ik dat vanachter mijn laptop, maar onderweg blijf ik mobiel op de hoogte. iPhone in de ene hand, een kop thee in de andere, oordopjes in en ik ben na een treinrit Amsterdam – Tilburg weer helemaal bij.

Dankzij mijn Unlimited Data abonnement van Tele2 kan ik onbeperkt online, waar ik ook ben. Iets dat vooral tijdens de internationale modeweken een uitkomst is. Want wanneer ik zelf niet aanwezig ben in de fashion capitals kijk ik gewoon vanuit Nederland de grote shows steevast ‘live’ mee. Dries van Noten, Céline, Valentino: Yep met mijn snelle 4G kan ik alles moeiteloos volgen via mijn telefoon. Met een beperkte databundel stream je de GB’s er zo doorheen, maar met Tele2 Unlimited kan ik zorgeloos streamen hoeveel ik wil. Yep!

Wat een uitkomst! Dat was voorheen, toen ik thuis achter mijn P.C. gekluisterd moest zitten voor een live stream, wel anders. Nu kan ik waar ik ook ben – in de trein, op het terras, in de wachtkamer bij de tandarts, onderweg naar de crèche – gewoon even een showtje meepakken en alle Instagram Stories en andere live social updates bekijken. Nooit meer stressen om mijn databundel? Nope!

Het voelt als een verademing, bovendien kan ik bij elke meeting meteen met de rest van de modemeisjes meepraten over het laatste fashion news en de nieuwste trends. Over trends gesproken, hieronder deel ik graag mijn 6 favoriete najaarstrends met jullie. Fall in love..

FILENAME IS DESIGNERNAME PHOTO © 2017 TEAM PETER STIGTER - FOR EDITORIAL USE ONLY - WITH CREDITS

 1. De combinatie rok + oversized sweater
  O.a. te zien bij Balenciaga, Victoria Beckham, Dior en MSGM

PHOTO © 2017 TEAM PETER STIGTER - FOR EDITORIAL USE ONLY - WITH CREDITS FILENAME IS DESIGNERNAME

 1. Code rood, van top tot teen in rood
  O.a. te zien bij Chloé, Fendi, Gucci en Giambattista Valli

BACKSTAGE FALL/WINTER 2017 FILENAME IS DESIGNERNAME

 1. Trenchcoats, de wardrobe classic die nooit uit de mode gaat
  O.a. te zien bij Céline, Dries van Noten en The Row

PHOTO © 2017 TEAM PETER STIGTER - FOR EDITORIAL USE ONLY - WITH CREDITS PHOTO © 2017 TEAM PETER STIGTER - FOR EDITORIAL USE ONLY - WITH CREDITS

 1. Winterse bloemenprints
  O.a. te zien bij DelPozo, Dolce & Gabbana, Rochas en Valentino

PHOTO © 2017 TEAM PETER STIGTER - FOR EDITORIAL USE ONLY - WITH CREDITS BACKSTAGE FALL/WINTER 2017

 1. Victoriaanse kragen
  O.a. te zien bij Galliano, Erdem en Valentino
 2. FILENAME IS DESIGNERNAME  BACKSTAGE FALL/WINTER 2017
  6. Tweed ruitjes
  O.a. te zien bij Stella McCartney, Calvin Klein en Balenciaga

  Foto’s: Peter Stigter

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved