07-09-2015 - admin

NIKE ID; LEOPARD & MINT

NIKE ID LEOPARD PRINT (2) NIKE ID LEOPARD PRINT (3) NIKE ID LEOPARD PRINT (4) NIKE ID LEOPARD PRINT (5)

NIKE ID LEOPARD PRINT (1)

Als Nike fanatic stond mijn eigen paar Nikes customizen al enige tijd bovenaan mijn wensenlijstje. Afgelopen maand trok ik dan eindelijk de sportieve schoenen aan en ontwierp mijn eigen paar Nike Air Max 90 op de Nike iD site. Dat het een Air Max model moest worden, stond al meteen vast. Ik houd van deze schoen, vooral in combinatie met een rok of jurkje. Panterprint en mintgroen waren daarnaast mijn hoofdingrediĆ«nten (dat ik graag een pantertje draag is geen geheim). Verder wilde ik het rustig houden, dat had ik van andere zelfontworpen, al te clownesk uitgepakte schoenen wel geleerd. Na een uurtje kiezen, klikken en schuiven waren mijn ultieme Air Maxjes een feit. Bestellen, drie weekjes wachten en op mijn verjaardag kon ik bovenstaande pareltjes uitpakken. Ze hebben hun eerste festival al achter de rug. Het regende ‘oehhs’, ‘ahhss’ en ‘dikke pattas’. Ik heb naam en geboortedatum dan ook achterwege gelaten, de woorden achterop zeggen alles.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved