20-11-2017 - admin

UNLIMITED ONDERWEG NAAR PARIJS

TELE 2 PARIJS

Het stond echt al járen bovenaan mijn ‘bucket list’: met de auto naar Parijs om daar mijn verjaardag te vieren. Afgelopen augustus voegden ik, Kamal en Yasmine de daad bij het woord en reden we op de vooravond van mijn verjaardag met de Fiat Riva richting de Franse hoofdstad.

Zes uur lang online
Zes uur rijden vanuit Amsterdam, een rit waar ik stiekem best zin in had. Want in tegenstelling tot bij lange vluchten kon ik nu de hele rit lang gewoon op internet. Ik heb sinds kort namelijk Tele2 Unlimited en aangezien ik met die bundel in (bijna) alle Europese landen 6 GB kan verbruiken, was ik de complete roadtrip online. Zes uur lang online? Yep!

TELE 2 PARIJS 3

En route
En dan vliégen die zes uur voorbij. Nog voor we Amsterdam uit waren, had ik een hotspot verbinding aangemaakt voor mijn laptop, zodat ik de hele reis lang een perfecte, kwalitatieve verbinding had. Ik werkte mijn mail van die maandag weg, selecteerde de fijnste playlists (carpool karaoke game going strong), stelde alvast een lijstje met Parijse hotspots samen voor de volgende dag en kon de rest van de rit lekker op Instagram ‘hangen’. Zonder me zorgen te maken over louche pitstops waar ik afhankelijk zou zijn van haperende wifi verbindingen, iets wat tot voor kort steevast de struggle was bij elk tripje.

Iedereen Unlimited
Tussendoor wat leuke pitstops (koffie, Maccie) en een roadtrip to Paris was nog nooit zo relaxed/gezellig. Niets fijner dan weten dat je elk moment van de reis online kunt gaan. Om nog gauw even wat opzoeken (de parkeermogelijkheden bij het hotel bijvoorbeeld), om swingende ‘en route’ filmpjes te delen op Instagram Stories en om mijn Amsterdamse vriendinnen te updaten over de voortgang van de trip. Voor mij als online/social meisje een droom.

TELE 2 PARIJS 2 zwart wit

Nergens aan vast
Aan te raden dus. Die trip naar Parijs (Mijn vlog van deze trip al gezien?), daarheen rijden met eigen vervoer en die Unlimited bundel van Tele2. Met Unlimited heb je onbeperkt data + bellen/sms en het is – na bijbetaling van €1,-maandelijks opzegbaar, ook bij Sim Only. En dat is voor mij misschien nog wel het beste aspect; het gevoel van vrijheid, nergens aan vastzitten. Zelfs al wil ik helemaal niet weg, ik betaal graag één Euro extra per maand om de vrijheid en ruimte te hebben om te doen wat ik wil.

 

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved