16-12-2015 - admin

WAGEN VOLGELADEN

gin 6

Ik heb mijn wagen volgeladen…

Behalve een goed gevulde koelkast is een volgeladen bar cart essentieel (nou ja..) voor een geslaagde reeks feestdagen. Wie mijn barretje op wielen kent, weet dat alleen de mooiste, beste, limited edition flessen een plekje krijgen. Maar gelukkig is daar aan komen met alle speciale party editions, Christmas boxes en gift packages lanceringen niet heel lastig.

gin 2

Naast de fashionable Disaronno Wears Cavalli prijkt nu onder meer ook de Hendrick’s Dreamscapes gift pack op mijn gouden kar. Zodat er na afloop van – of tijdens – het kerstdiner gewoon GT’s geschonken kunnen worden of de gin als slaapmutsje (zie hieronder) kan dienen. Voor dit gift pack liet Hendrick’s zich inspireren door de hersenspinsels van het nachtelijke onderbewustzijn. Het resultaat: een limited edition set met 70 cl Hendrick’s Gin, een receptenboek en een geïllustreerde kop en schotel (om wonderbaarlijke gin-cocktails in te serveren).

gin 3

Uiteraard is bij dit gift pack ook een speciaal cocktailrecept ontwikkeld. Zie hieronder.

Hendrick’s Dream Time Martini

Ingrediënten
50ml Hendrick’s Gin
20ml citroensap
10ml lavendel-honingsiroop*

*Lavendel-honingsiroop maak je door 20 ml honing te mengen met 10ml kokend water en een theelepel gedroogde lavendel. Roer tot de honing compleet opgelost is en de smaak van lavendel heeft overgenomen.

Bereiding
Combineer alle ingrediënten in een shaker en shake met veel ijsblokjes. Schenk de cocktail zonder ijs in het theekopje. Drink de Dream Time Martini voor je naar bed gaat voor een avond van de meest wonderlijke dromen. Garneer met citroenschil en een takje lavendel.

gin 4

Het limited edition Dreamscapes gift pack is vanaf 1 december 2015 te koop bij Sligro en 100 van de betere slijterijen in Nederland.

Foto’s: TESSTED

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved