26-04-2014 - admin

10 WAYS TO WEAR NIKE AIR MAX

How to wear Nike Air Max - TESSTED (2) How to wear Nike Air Max - TESSTED (3)  How to wear Nike Air Max - TESSTED (5)

Kamal en ik droegen in Marokko allebei onze Nike Air Maxjes

How to wear Nike Air Max - TESSTED (1) How to wear Nike Air Max - TESSTED (6) How to wear Nike Air Max - TESSTED (7) How to wear Nike Air Max - TESSTED (8) How to wear Nike Air Max - TESSTED (10)How to wear Nike Air Max - TESSTED (4)

De kleuren van de sneakers en de jurk kwamen zo goed overeen dat ik ze wel moést matchen

How to wear Nike Air Max - TESSTED (12) HOMEPAGE

I love myself a good pair of Nikes, dat mag duidelijk zijn. Ik heb mijn liefde voor Nike Air Max het afgelopen jaar niet onder stoelen of banken gestoken en met een kakelverse Liberty x Nike paar in de kast leek het me tijd voor wat stijlinspiratie. Sporty in combinatie met joggingbroek, chique gedragen met wollen mantel en casual onder een destroyed denim of zomers jurkje; de veelzijdigheid van deze nineties sneaker is onbetwist. In Fes droeg ik de stappers zomers gestyled al volop en nog even en ik kan ook in het Amsterdamse met blote benen op mijn nieuwe aanwinsten paraderen.

Meer mode-inpiratie voor het nieuwe seizoen? Ontdek deze nieuwe collecties. -spon-

Foto´s: Pinterest en TESSTED

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved