24-01-2020 - admin

2 X cropped 2 X body hugging

Deze week nieuw in mijn garderobe: 4 items, 2 X cropped en 2 X body hugging. Uiteraard van mijn Britse vriendinnen van Femme Luxe Finery. Kijk je mee?


Kleine zwarte jurkjes, elke vrouw ziet er prachtig uit als ze er één draagt en ze zijn geschikt voor zo veel verschillende gelegenheden. Dit exemplaar heeft een opstaand kraagje en een subtiele all over glitter (net als het roze glitterjurkje van laatst). Hier vind je meer bodycon dresses.


Net als de Little Black Dress begint het luipaardprint jurkje ook een klassieker te worden. Naast een zomerse variant, die ik laatst al deelde, heb ik nu ook deze one shoulder variant. Met transparante stof bij de mouw en plooien aan de zijkant voor een fijn silhouette. Een jurkje dat vraagt om een avondje uit.


Deze nude long sleeve top is perfect nauwsluitend en ik combineer ‘m het liefst met andere neutrale tinten.


Releasing my inner princess (Jasmine) met deze metallic front twist cropped glitter top. De paarse variant is helaas uitverkocht, maar er is ook nog een hele mooie smaragdgroene. Keep it classy en combineer ‘m met een high waisted rok of, zoals ik, met een paper bag broek en kitten heels.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved