31-12-2014 - admin

2014, JE WAS AMAZING (MAAR SOMS OOK ECHT EEN BITCH)

OUD EN NIEUW COLUMN TESSTED

2014 komt op z’n eind. En terwijl iedereen om me heen maar roept dat de tijd voorbij is gevlógen, vond ik het een retelang jaar. Misschien komt het doordat ik niet heb geslapen, maar van persreisjes naar Londen, Barcelona, Riga, Antwerpen en onze eerste echte familievakantie naar Marokko kan ik amper geloven dat die allemaal dit jaar hebben plaats gevonden. Want wat was baby Yasmine klein en wat lijkt het alweer ver weg. Het is alsof we al sinds jaar en dag in ons appartement wonen, terwijl we toch echt pas in juli de sleutel kregen. Tegelijkertijd voelt het alsof ik kleine Chub al een eeuwigheid heb moeten missen..

Het was een jaar vol mijlpalen (50.000 unieke bezoekers op TESSTED, 10.000 volgers op Instagram, 11 jaar ‘verkering’ en Yasmine’s eerste verjaardag), onvergetelijke modefeestjes (ByDanie’s modeshow in Tuschinski, de And Other Stories store opening, de Beau Monde awards, ELLE 25 jaar, Glamour’s Woman of the Year) en nieuwe opdrachtgevers (ARTez, Bijenkorf Magazine, Bol.com). Bestaande samenwerkingen (met onder meer Team Peter Stigter, Grazia, ByDanie, LINDA. Mode, Blog Online en Adfactor) werden succesvol voortgezet, terwijl ik plannen maakte voor een subtiele carrièreswitch (waarover binnenkort meer).

Wat heb ik veel vooruitgekeken en afgeteld om vandaag een laatste keer terug te blikken. 2014, je was amazing, maar af en toe ook echt een bitch. Terwijl ik Q4 indien bij de Belastingdienst richt ik mijn pijlen op een kakelvers jaar vol spannende plannen en goede voornemens. De oliebollenmix staat klaar, de glitterjurk is doorgepast. Goed oud & nieuw iedereen. See you in 2015!

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved