29-10-2018 - admin

Moroccanoil breidt uit met kleurverzorging

PHOTO © 2018 TEAM PETER STIGTER   FILENAME IS DESIGNER NAME  FALL/WINTER 2018

De haarverzorging met de allerlekkste geur heeft haar lijn nóg verder uitgebreid. Moroccanoil lanceerde half september haar nieuwe Color Complete Collection. Een fijne toevoeging, zeker voor iemand die zo vaak van haarkleur verandert als ik. Color Complete omvat een complete routine van producten, voor zowel in de salon als thuis. Doel van de prodcuten: kleurdegradatie, kleurveranderingen en kleurvervaging door onder andere synthetische schade, mechanische schade, en invloeden van oxidatie en warmtestyling tegengaan.

Voortbordurend op de expertise van met arganolie verrijkte formules, introduceert Moroccanoil met Color Complete nu voor het eerst een eigen technologie: ArganID™. Deze technologie bevat een afgiftesysteem waardoor de arganolie diep in de cortex wordt opgenomen en het haar tegelijkertijd wordt verzegeld en hersteld. Deze technologie, die is verwerkt in alle vijf producten binnen Color Complete, sluit als laatste stap de haarschubben voor optimale kleuropname.

Klinkt als iets dat mijn haar hard nodig heeft (en ruikt het allerlekkerst!)

unnamed(15)

Moroccanoil Color Complete is verkrijgbaar bij geselecteerde kapsalons, geselecteerde filialen van De Bijenkorf, Hudson’s Bay en op moroccanoil.com/nl

Foto: Peter Stigter

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved