29-10-2018 - admin

Verslavend goedje

PHOTO © 2018 TEAM PETER STIGTER   FILENAME IS DESIGNER NAME  FALL/WINTER 2018Een potje van de nieuwste Regenerist Overnight Miracle Firming Mask van Olaz bij de post schreeuwde om getes(s)t te worden. En dus verzorg ik mijn huid (gezicht en hals) al zo’n twee weken met het nieuwe goedje dat ultra zacht aanvoelt en super fijn smeert (verslavend!).

Het firming mask combineert de eigenschappen van een vochtinbrengende crème met gemak van een af te spoelen masker, zodat je huid ‘s nachts de ultieme verzorging krijgt. Probeer het net als ik een week en je wilt niet meer zonder.
PACKSHOT-Olaz Regenerist Overnight Miracle Firming Mask

Dr. Frauke Neuser, Olaz Principal Scientist:

“We hebben ontdekt dat de cellulaire energieproductie van de huid een Circadiaan ritme volgt. Bovendien weten we nu dat het herstellende vermogen van de huid actiever werkt, zodra de dagelijkse stressinvloeden zijn geëlimineerd. We moeten er dus voor zorgen dat we onze huid op het juiste moment precies datgene geven wat nodig is voor het optimaal herstellen en verstevigen: tijdens de nachtelijke Gouden Uren! Voor een optimaal resultaat adviseren we om de huid twee of drie keer per week ’s nachts te verzorgen met Regenerist Overnight Miracle Firming Mask. Gedurende de overige nachten kan dit worden afgewisseld met de bewezen werking van Olaz Regenerist 3-zone Anti-Verouderings Nachtcrème. Op deze manier hebben vrouwen alles in huis om hun huid ’s nachts een extra boost te geven.”

De huid van een Schone Slaapster dus. Doe mij een levensvoorraad van deze potjes.

De adviesverkoopprijs van het Olaz Regenerist Nachtmasker is 34,99 euro en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved