24-04-2017 - admin

360 GRADEN TOPLESS

Linchérie def

Pashokjes, ik probeer ze doorgaans te vermijden, reken gewoon van alles af en houd thuis een passessie (zo nu en dan aangevuld met een modeshowtje voor man, dochter en hond). Ik houd niet van de beperkingen (maximaal 10 stuks), de struggles (niet genoeg ruimte of alles op te hangen, een pasgordijn dat open blijft vallen als je in je string staat, op je sokken de winkel door op zoek naar een andere maat), het licht, de druk (tempo, want er staat nog een giga rij wachtenden). Kortom: de paskamerpret is doorgaans ver te zoeken.
spiegel-header
Was dat vorige week even anders toen ik kennis maakte met de 3D-scanspiegel bij het Lincherie Styling Center. Geen opmeetlinten en eindeloze passessies, want de spiegel in de pasruimte weet in minder dan één minuut aan de hand van 140 metingen je exacte maten. Na topless een rondje te hebben gedraaid, kwam de medewerkster al met een serie setjes in mijn maat opdraven. Het één zat beter dan het ander, maar ze pasten allemaal.

Samen gingen we de lingerie van Marie Jo, PrimaDonna en Andres Sarda af. Van balconette tot push-up in alle mogelijke modellen, maten en stijlen. Tussendoor sloeg de spiegel foto’s op om aan het eind van de passessie te vergelijken. Mijn keuze viel op een zwartkleurig setje, de Jane van Marie Jo. Sierlijk, klassiek en passend onder vrijwel iedere look. Ze ging overigens niet meteen mee naar huis. Omdat het Styling Center zich volledig richt op service is er geen voorraad en wordt de uiteindelijke keuze van een klant via de webshop besteld (door middel van tablets en via een Personal Shop binnen de webshop). Binnen twee dagen werd Jane thuis bezorgd. Een uitgebreide passervice gecombineerd met online shoppen, ik zou er wel aan kunnen wennen.

Linchérie staand sm

Het Lincherie Styling Center is gevestigd aan de Huidenstraat 28 in Amsterdam

Als eerste de nieuwste lingeriecollecties zien? Lincherie is te volgen via @lincherie_nl

Meer zien? Houd mijn Instagram Stories in de gaten. Binnenkort doe ik daar verslag van mijn zoektocht naar een nieuw, zomers setje.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved