09-02-2020 - admin

4 X Comfy Broekjes

Deze week niet vier nieuwe party dresses, maar vier lookjes met nieuwe broekjes. Uiteraard uitgezocht bij mijn girls van Femme Luxe Finery. Vier comfy broekjes en vier totaal verschillende stijlen. Here we go:

Deze knalroze broek doet het heel goed in combinatie met een donkergroene hoodie. Roze met groen is sowieso een topcombi. Ik stijl ‘m af met mijn Acne sneakers voor een sportieve look.

Deze high waisted camouflage broek draag ik met een strakke zwarte col en mijn hoge Converse gympen. Een soort van no brainer combinatie waarmee je eigen nooit de fout in kunt gaan. ‘s Zomers of tijdens het uitgaan is de broek ook leuk met een zwarte of grijze cropped top.

Een vleugje Parisienne chic met deze high waisted croc cigarette trousers. Door de smalle pijpjes en het ceintuur vind ik ‘m erg elegant. Vandaar dat ik het lookje wat Frans heb aangedikt met slingback heels en een baret.

Als je deze joggingbroek eenmaal aan hebt gehad, wil je ‘m echt nooit meer uit. Hij is super baggy, maar wel mooi smal in de taille. Daardoor is ie met een cropped top of hele strakke top toch heel sexy. Ik combineer ‘m met een grijze col en voel me heerlijk in dit thuiswerkpakkie.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved