23-04-2018 - admin

IN 5 STAPPEN DE PERFECTE GLOW

RITUALS 3

Ik zou liegen als ik zeg dat ik geen ochtendspits ken. Vanaf het moment dat ik wakker word, is het aanpoten. Ik maak ontbijt en lunch voor Yasmine, spring onder de douche, schiet gauw iets aan, laat mopshond Billie uit, kleed Yasmine aan en fiets in sneltreinvaart naar de basisschool. Een bomvol uurtje met niet écht een moment voor mezelf. Maar geloof me, dat haal ik, eenmaal terug van school, dubbel en dwars in. Toegegeven, de volgorde makes no sense, maar tijdtechnisch werkt dit ’s ochtends nu eenmaal het best. Dus begin ik terug thuis aan mijn morning ritual.

SPA O’CLOCK
Ik zet een kop thee en wat fijne jams op en zorg dat ik mijn huid met de producten uit de The Ritual of Namasté lijn de beste start van de dag geef. Deze nieuwe skincare lijn, bestaande uit de vijf lijnen Ageless, Glow, Hydrate, Purify en Sensitive en geïnspireerd op een hindoeïstische groet die “mijn ziel groet jouw ziel” betekent, zit vol met innovatieve en natuurlijke producten om je huidverzorging naar een nieuw niveau te tillen. Omdat mijn huid soms wat dof en droog kan zijn, gebruik ik de komende tijd de producten uit de Glow serie. Nog even niks aan mijn hoofd en alle aandacht voor de best mogelijke verzorging; bijna een Spa-momentje in mijn eigen badkamer.

RITUALS

SO NATURAL
Los van de werking en het feit dat de producten uit de The Ritual of Namasté lijn prettig in gebruik zijn, is een groot pluspunt voor mij dat alle producten natuurlijke ingrediënten bevatten en ontwikkeld zijn om respect voor de natuur en respect voor je huid uit te drukken. Zo bevat de Glow lijn als key ingredients saffron flower (met anti-oxidant en anti-aging effect), moringa (werkt vochtinbrengend) en holy lotus (werkt helend en verzorgend). Zowel qua voeding als verzorging (en life in general) ben ik steeds bewuster van wat ik eet/gebruik en zijn puur en natuurlijk belangrijke pijlers.

LOVE IT
Van de dag-en nachtcrèmes zijn refills te koop, waardoor je niet telkens dat knappe, marmeren potje hoeft weg te gooien. Duurzaam en voordeliger, love it!

RITUALS 2

STEP BY STEP
Mijn stappenplan naar een stralende, gezonde, glowy skin ziet er ongeveer als volgt uit.
1. Ik reinig mijn huid elke ochtend (en avond). Met de Radiant Glow Cleansing Balm (inclusief ‘hot cloth’ voor het verwijderen van dode huidcellen) verwijder ik onzuiverheden, vervuilende deeltjes en make-up. Hierna is mijn huid schoon en súper zacht.
2. Met ronddraaiende bewegingen breng ik het Radiance Anti-Aging Serum aan, dat fijne lijntjes vermindert en de huid hydrateert.
3. Voor een extra glow masseer ik 3-5 druppels van de Pure Radiance gezichtsolie in op mijn huid. Ik merk dat zo’n mini gezichtsmassage bij mezelf (al heb je natuurlijk liever dat iemand anders het doet) écht ontspannend werkt. Van het masseren circuleert het bloed ook beter, waardoor je na afloop eigenlijk meteen verschil ziet.
4. Ik sluit af met de Radiance Anti-Aging dagcrème. Deze crème helpt de verschijning van fijne lijntjes verminderen, de elasticiteit van de huid te verbeteren en te beschermen tegen negatieve invloeden en radicalen.
5. Wanneer ik merk dat mijn huid dof en droog is, geef ik mijn huid een kuurtje met de Anti-Aging Ampoule boosters. Een 7-daagse anti-aging nachtkuur, die een vermoeide huid verstevigt, hydrateert en laat stralen.
Als ik écht de tijd neem, ben ik een minuut of tien bezig. Valt best mee toch? Voor zo’n Spa experience from home. Tien minuten die het meer dan waard zijn. Make-upje erop en daarna helemaal glowy richting kantoor.

RITUALS 4

AT NIGHT
Veel van de producten gebruik ik ook ’s avonds opnieuw. Vaak is dat op bed, nadat ik mijn huid heb gereinigd. Ik zit nog even relaxed en neem de tijd om mijn huid met de beste verzorging de nacht in te laten gaan. Ik begin met de face-oil en breng later ook de night cream aan, de werkzame ingrediënten kunnen inwerken tijdens het slapen. Een prettig avondritueel dat me helpt te ontspannen, opnieuw een moment voor mezelf en alle aandacht voor mijn huid. Ik laat de dag los, prep mijn huid voor de nacht en zorg dat de producten maximaal hun werk kunnen doen, zodat ik de volgende morgen stralend en glowy aan de dag kan beginnen.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved