25-02-2017 - admin

6 x Healthy hotspots Los Angeles

Healthy hotspots los angeles

Je komt er in eerste instantie misschien voor de ideale combinatie van citytrip en zonvakantie, de celebcultuur en de Hollywood Hills, maar in Los Angeles vind je ook ongelooflijk veel healthy hotspots. Dus ben je voor je verblijf in L.A. op zoek naar adresjes voor een intensieve work-out, een full body massage of een Acai bowl? Sla onderstaande healthy hotspots dan maar meteen op.

1. Urth Caffe
Beroemd om zijn organic coffee (die wordt gebrand in downtown Los Angeles) behoort Urth tot één van de populairste ontbijtplekken van de stad. Gesitueerd in West-Hollywood spot je hier met grote regelmaat de nodige celebs. Plof neer onder de iconische, groene parasols en doe je tegoed aan Urth-favorieten als de pistache croissant en de oven geroosterde granola. Of neem een breakfast bowl to go voor een kickstart van je dag.
8565 Melrose Avenue, urthcaffe.com

2. Café Gratitude
De knapste stoeltjes, fotogeniekste tegels, witmarmeren tafels, badass barkrukken en een on trend huisstijl; Café Gratitude is niet alleen honderd procent biologisch maar ook Instagram proof tot in de puntjes. Met een focus op gezondheid en duurzaamheid worden hier voor je neus de verrukkelijkste vegan taco’s, glutenvrije donuts, voedzame smoothies en wellness shots bereid.
512 Rose Avenue, cafegratitude.com

3. Backyard bowls
Poké bowls, Açai bowls, coco-cado bowls; alles op de menukaart van het biologische Backyard bowls wordt – geheel volgens de huidige trend – geserveerd in een kom. Heerlijk én healthy, lekker en licht, bereid met lokale ingrediënten. Clean eating waarvan je een extra dosis energie krijgt. Dankzij de industriële inrichting en kleurrijk opgediende kommetjes staat Backyard bovendien ook nog eens – welverdiend – in de top 10 meest gefotografeerde spots van de stad.
8303 Beverly Blvd, backyardbowls.com

4. The Now
Met Restore Your Body. Reset Your Soul als lijfspreuk biedt The Now voor veel L.A.-inwoners een ultieme ontsnapping aan de chaos van alledag. Het is een oase van rust middenin de zonovergoten stad. De serene, licht ingerichte salon vol natuurlijke elementen als cactusplanten, meubelen van onbewerkt hout en schapenkleden is met recht een favoriet onder bloggers en influencers. En of je je nu vijfentwintig of tachtig minuten laat masseren, je stapt hoe dan ook uitgerust en opgeladen naar buiten.
2407 Main Street, thenowmassage.com

5. Y7 Studio
Ben je klaar voor het nieuwe yoga? De hip hop yoga lessen bij Y7 Studio zijn heet en hard. In een infrarood verwarmde, met kaarsen verlichte ruimte doe jij een vinyāsa yoga routine op de lekkerste beats van de nieuwste hip hop nummers. Na een uurtje zweten verlaat je de studio in West-Hollywood vól energie en in de beste flow.
8270 Melrose Avenue, y7-studio.com

6. The Springs
Een yoga school, wellness center én juice bar inéén, dat is de enorme studio van The Springs in downtown L.A. Hier kom je evengoed voor een lesje sound bathing of breakti (een combinatie van yoga en breakdance) als voor een clean meal. De volledige menukaart is rauw, veganistisch, biologisch, soja- én glutenvrij. Klinkt wellicht wat overdreven, maar geen zorgen. Met plantaardige producten van het seizoen maakt chef Jasmine de lekkerste wraps, rolls, salads en bowls. Volledig in balans volgens de Cali way of life.
608 Mateo St, thespringsla.com

Deze tips verschenen eerder al in Happy in Shape

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved