27-08-2013 - admin

AAN DE SLAG

6. TESSTED BIG NEWS (9)

The word is out; er is een kleintje op komst. Hoogste tijd om me volledig onder te dompelen in de wondere wereld van aanstaande ouders. Want negen maanden lijken misschien lang; genoeg om je als mommy to be mee bezig te houden. Genieten is de boodschap. Allereerste een gezonde zwangerschap uiteraard, dan fit de bevalling in en ondertussen liefdevol aan de slag met de perfecte babykamer, een stijlvolle kinderwagen en niet te vergeten een droomgarderobe voor het kleintje.

Alles voor het kleintje
Toeval bestaat niet, maar bij mij om de hoek staat het Westergasterrein deze maand tijdens de Positive Studio georganiseerd door kinderwagenlabel Joolz in het teken van zwangerschap en baby’s. Never a dull day with a baby on the way; met zwangerschapsfotoshoots (3x woordwaarde), mindfullness voor zwangeren, een echowonderdag, voedingscursussen, een babymassageworkshop en een bevallinginformatie-avond hoef ik me geen dag te vervelen (en ohjah, er moet ook nog gewoon gewerkt worden).

Gelikte luiertas
Stuk voor stuk nuttige bijeenkomsten, uiteraard. Toch word ik als modemeisje (of.. aanstaande modemoeder) misschien nog wel het meest enthousiast van de Joolz customize-je-kinderwagen-middag. Want een wagen waar ik straks dagelijks mee op pad ga, kan maar beter zo gelikt mogelijk zijn (het is als met een paar nieuwe schoenen…). Een zelf gekozen kleurtje dus, hand picked handvaten en persoonlijk geselecteerde accessoires (matching luiertas!) om zo stijlvol en zo uniek mogelijk voor te komen rijden (first appearances count!). Baby’s first car wordt een showstopper.

Modebaby
De perfecte kinderkamer is inmiddels al uitgezocht en ook aan de droomgarderobe wordt hard gewerkt. Voor mezelf mag ik dan in geen weken iets nieuws aangeschaft hebben; de kledingkast van die kleine wordt wekelijks geüpdate met zorgvuldig geselecteerde items uit de nieuwste babycollecties. Hoe het kleintje eruit komt te zien, is uiteraard nog één grote verrassing; maar op mode- en stijl gebied in het wiegje alvast gespreid.

Benieuwd naar alle baby gerelateerde Positive Studio activiteiten? Bekijk het programma.

(Column eerder verschenen op de website van LINDA. magazine)

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved