07-12-2012 - admin

Abercrombie & Fitch modellen in Amsterdam

Rillend van de kou, maar met een glimlach van oor tot oor stonden vanmorgen stipt om 11.00uur zo’n twintig half ontblote Abercrombie & Fitch modellen voor (en nog zo’n tien aangeklede modellen ín) het binnenkort te openen winkelpand in Amsterdam. De ‘hot guys‘ werden uit allerlei verschillende landen (België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Hong Kong, Ierland, Italië, Japan, Singapore, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten) ingevlogen voor het persmoment vandaag en de officiële winkelopening op 13 december.

Ik was er, gelukkig warmer gekleed dan de jongens, bij om hun gespierde torso’s te bewonderen en enkele mannen het hemd van het lijf (oh nee, dat was al uit) te vragen. Ik sprak met Martijn, van alle dertig mannen het enige Nederlandse model. Twee maanden geleden werd ‘ie gescout in Amsterdam, vanwege zijn goede looks en zijn gespierde lichaam. Martijn (19) traint zo’n vier a vijf uur per week om zijn lichaam Abercrombie-proof te houden en laat zijn torso maar al te graag zien. “Het is leuk op deze manier aandacht aan de winkelopening te besteden en tegelijkertijd zelf aandacht te krijgen”, aldus Martijn, die stiekem geniet van de vele gillende tienermeiden.

Het persmomentje duurde overigens niet lang. Al na vijf minuten gingen de mannen naar binnen om hun slippers te vervangen door All Stars en hun spieren te verstoppen onder een geruit A & F shirt. Maar de mannen blijven nog de hele week in Amsterdam, dus volgende week meer tijdens de officiële store opening (aan de Leidsestraat 32-34 ) op 13 december.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved