28-05-2018 - admin

ON AIR

AIR MAX 270Alsof je op lucht loopt, zo zitten de nieuwe Air Max 270 sneakers. En na mijn voeten afgelopen weekend tijdens een dagje Antwerpen kapot te hebben gelopen in het meest oncomfortabele paar leren Mango slippers, ben ik hier daar wel aan toe. Nike update de jubileum-uitgave van de Air Max schoenen deze maand met de nieuwste Nike technologie (het ‘air’gedeelte in de hiel is voorzien van nieuwe materialen), een nieuwe outsole met geometrisch patroon en een (very pretty) geleidelijk kleurverloop.

De nieuwste 270 sneaker is er voor dames, herenen en kids en steelt niet alleen de show in de sportschool. Een sneaker voor fitgirls, sneakerheads en fashion lovers dus, die ik wel zie onder een zomers jurkje, een plooirok of een goede ripped denim. Zeker zo lang de sneakerhype aan blijft en sportschoenen eigenlijk onder elke outfit en vrijwel voor elke gelegenheid een optie zijn. Een hele dag shoppen, city strolling of een rondje park alsof je op lucht loopt dus.

Is de huidige chunky/dad sneaker hype niet helemaal jouw cup of tea? Dan zijn deze lichtgewicht schoentjes een super comfortabel sneaker alternatief voor onder een zomerse look.
16023873_pb_01
Op sportshowroom een overzicht van de nieuwste modellen Air Max 270. Mijn favoriet? De combinatie wit, olijfgroen en oranje. Met een kleurrijk streetstyle lookje of juist een denim & white tee een absolute stunner.

Over Air Max 270
Wist je dat de Air Max 270
– de eerste 100 procent lifestyle air sneaker van Nike is, ontworpen met sport performance in gedachten maar bedoeld voor alle mogelijke activiteiten.
– de naam komt voort uit het feit dat het air gedeelte voor 270 zichtbaar is
– met 32 mm de hoogste hiel heeft van alle Nike sneakers
– voor basketballer Kevin Durant in maat 55 werd gemaakt

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved