19-04-2018 - admin

ALIX THE LABEL: COACHELLA & POP-UP

Unknown-4Geen betere plek om je festival collectie te lanceren dan tijdens Coachella. En zo beleefde de limited collectie Festival Chapter van het Nederlandse Alix the Label afgelopen week haar primeur tijdens het festival der festivals.

YOUNG, WILD & FREE
De festivalcollectie bestaat uit elf items, waaronder een flowy rok en top met sequins, de ultieme sexy kanten jurk en een – uiteraard – must have rock T-shirt. Stuk voor stuk te gekke items met een ‘young, wild and free’ insteek, die Nederlandse influencers als Maan, Claartje Rose, Stephsa en Vivian Hoorn op 14 april voor het eerst rockten op Coachella.

Pop-up ALIX
Goed nieuws voor iedereen die watertandend en groen van jaloezie naar hun Instagram updates heeft gekeken, want de festivalcollectie is 21 april voor één dag verkrijgbaar in de ALIX’ pop up store in de Negen Straatjes in Amsterdam. Om alle fans van het merk de ultieme Festival Chapter-beleving mee te kunnen geven, worden er tijdens de pop-up bovendien verschillende prijzen weggegeven, waaronder een hoofdprijs van twee kaarten voor Coachella 2019.

ALIX the POP-UP
21 april 2018
Runstraat 25, Amsterdam
Openingstijden : 10:00 – 17:00

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved