22-03-2020 - admin

ALL DRESSED UP (& NOWHERE TO GO)

De deur niet uit hoeven heeft zo zijn voordelen. Zo leef ik al bijna een week lang in joggingbroeken en cosy sweaters. Maar, het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus als modemeisje vind ik het toch ook wel weer leuk om wat gezelligs aan te trekken. Bovendien hebben we momenteel toch zeeën van tijd (om uren voor de spiegel te staan) en daarbij vindt Yasmine het geweldig als ik een leuk lookie aantrek. Dus, al gaan de meetings, events, koffietjes en werkbesprekingen niet door, ik doe toch nog een beetje moeite. Bovendien lonken de webshops met nieuwe collecties (ik moet me inhouden om niet van alles online te gaan shoppen) en ben ik alvast aan het bedenken wat ik straks weer allemaal aan kan. Hieronder in ieder geval vier nieuwe lookjes van Femme Luxe Finery.

Deze zwarte cropped jumper is heerlijk zacht en warm en past overal bij

Dit zwarte bodycon jurkje met kant deelde ik eerder ook in groen

Ook al is Kingsday afgelast, ik heb al wél een lookje met oranje corset top bedacht.

Deze cropped lurex top is sexy maar sopisticated. Ik draag ‘m met mijn bruinkleurige paper bag pants.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved