08-08-2013 - admin

AMSTERDAMSE GRACHTEN, ROZE NACHTEN

SAMSUNG CSC

Andere jaren wierp ik vanaf de kant wel eens een blik op het feestgedruis, maar zaterdag maakte ik de Gay Pride Canal Parade voor het eerst écht mee. En behalve dat het beregezellig was, werd het een leerzame middag, want van zoveel vaartuigen vol mannelijke vrouwelijkheid en uiterlijke perfectie kan zelfs ík nog wat leren.

Laat je nemen
Vanaf een stijlvolle, zwart/witte Mexx boot aan de Prinsengracht keek ik mijn ogen uit. Aan de lopende band kwamen perfect gestylede homo’s sensueel heupwiegend (wat een moves!) op hun paradeboten voorbij. Terwijl ze uit volle borst meezongen met grijsgedraaide Gaga en Rihanna tracks, riepen ze eigenlijk allemaal maar om één ding: seks! En toen “Laat je horen, laat je nemen!” uit de speakers klonk, werd het thema van de middag ook officieel duidelijk.

Wilde nachtSAMSUNG CSC
Geen boot ging voorbij zonder dat er door de opvarende matroosjes hevig werd gelonkt naar de gespierde Mexx-boys naast me. Iedereen om me heen leek in voor een korte fling en een wilde, roze nacht in Amsterdam. En ik geef ze geen ongelijk. Dressed to impress zagen alle mannen eruit om door een ringetje te halen; gespierd, geschoren, geëpileerd, gebronsd, ingesmeerd en perfect afgestyled volgens de laatste trends, it-merken én de dresscode van de dag.

Sex to the Mexx
Alsof ze zo uit een Marc Jacobs campagne gewandeld waren. Zó tot in de puntjes, daar kunnen wij dames met onze slordig geschoren melkflessen, afgebladerde teennagellak en vluchtig uit de kast gegriste little black dresses nog een puntje aan zuigen… (hoewel, zouden we dat nou wel doen..?). Hoe dan ook werd het nog een lange, wilde avond met volop seks, to the Mexx.

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved