04-07-2014 - admin

ANNA + NINA #2

Schermafbeelding-2014-05-26-om-14.23.09

Eén van de tofste Amsterdamse adresjes voor sieraden, cadeautjes, stationary en interieur (inderdaad, zo ongeveer alles), Anna + Nina, heeft er een tweede vestiging bij. Afgelopen week opende de dames achter het label hun tweede winkel aan de Kloverniersburgwal 44. Behalve een te gekke winkelruimte en een fijn aanbod kleine must-have mode- en interieuraccessoires scoor je er ook gewoon (vintage) meubelen (heul handig voor ons nieuwe stekkie!).

Oprichtster Anna over de nieuwe locatie: “Bij de zoektocht naar het juiste pand voor de eerste winkel keken we ook al in deze buurt, omdat we Project 1012 te gek vinden; Het opschonen van de Amsterdamse rosse buurt heeft een aantrekkingskracht op veel jonge creatievelingen. Een winkel als de onze vonden we daar nog ontbreken. Wij voelen ons daar als een vis in het water.” Schermafbeelding-2014-05-26-om-14.24.17

Het draait bij beide vestigen veelal om originaliteit en variatie, volgens oprichtster Nina Poot: “Met de winkels en het agentschap willen we nu vooral proberen goed te blijven in wat we doen, en ondanks de groei met net zoveel liefde en aandacht voor detail door te blijven werken, zodat we niet alleen groeien in kwantiteit maar ook zeker in kwaliteit. Ambacht en liefde voor detail staan centraal en het blijft een uitdaging om deze punten op peil te houden!”

Nice to know
ANNA + NINA produceren onder hun eigen label kussens, spreien en servetten van materialen als handgeweven katoen, luxe linnen en andere fijne stoffen.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved