25-06-2015 - admin

TES(S)TED: ARTDELI AMSTERDAM

Art-Deli Amsterdam (1)Het centrum van Amsterdam is weer een hotspot rijker. Borrelen of dineren doe je vanaf nu bij het onlangs geopende ArtDeli aan het Rokin. De wijntjes zijn er heerlijk, de Indische hapjes verrukkelijk, kan ik je vertellen. Maar behalve voor food en drinks kom je bij ArtDeli voor kunst en design.

Het gigantische, historische (uit 1896) pand (500m2) kent behalve een voorkamer (hier lees je de krant met een kop koffie), barroom (voor wijntjes en cocktails) en monsterzaal namelijk een studio. Hier komen kunst en design samen, worden exposities gehouden, die elke twee maanden wisselen, en is design (van o.a. Studio Roex, Toiletpaper, Bas van Beek, Dieter Volkers en Matilda Bekman) tevens te koop.

IMG_9173

Iedere ruimte en elk object is ArtDeli even indrukwekkend en met smaak en stijl ingericht of gekozen (hallo groen marmeren bar, okergele bank en goudkleurige lampen!). Een bijzondere spot in hartje Amsterdam en wanneer de werkzaamheden aan het Rokin afgerond zijn, komt er ook nog eens een mega terras bij.

Ik kan er nog eindeloos over vertellen, maar dit is een plek, die je zelf moet gaan ervaren.

ArtDeli; kunst, design en food in een enorm en ultra knap jasje!

ArtDeli, Rokin 93, Amsterdam

www.art-deli.com

Foto´s:
Borrelen in de barroom Culture Bites
Dineren tussen de kunst (geen kitsch)

P.S. Een paar deuren verder aan het Rokin vind je Café de Paris.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved