01-07-2014 - admin

BACK IN BUSINESS

iPhone 5s 2

Op mijn Instagram was de afgelopen weken weinig te beleven (en hetgeen ik plaatste, was van bar slechte kwaliteit), appjes en smsjes bleven nagenoeg onbeantwoord en dag in dag uit ergerde ik me rot. Mijn iPhone 4 was namelijk al maanden op sterven na dood. Laden, openen, draaien, opslaan; alles ging op z’n elfendertigste. Ik kon gerust tien keer op de home knop drukken zonder effect en scherpe foto’s waren er al in geen tijden bij.

Nu had ik natuurlijk al lang een nieuw toestel kunnen aanschaffen, maar 600/700 euro neertellen voor een iPhone vind ik te zot evenals meer dan 50 euro abonnementskosten per maand. Wachtend op een spontane prijsdaling of giga aanbieding werd ik door m’n broertje (die altijd alle deals in de gaten houdt) getipt op een aanbieding van Groupon; een iPhone 5S met 129 euro korting. Prima toestel, goeie deal, de gouden variant werd besteld en is inmiddels geleverd.

Mijn 5S Free People hoesje uit L.A. kan eindelijk van stal en ik kan weer appen en Instagrammen dat het een lieve lust is. Kortom, I’m back in business.

iPhone 5s

Groupon heeft meer fijne deals voor lifestyle en fashion producten van onder meer Samsung, LG, K-Swiss of Palladium.

– met dank aan Groupon –

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved