12-03-2014 - admin

BACK IN SHAPE; JOJO MUMMY

tessted baby streetstyleWas jij zwanger dan?
“Die is niet van jou toch?”, vroeg mijn buurvrouw toen ik haar begin januari op de trap tegenkwam. “Ehh..jawel” (Guilty pleasure) Verbaasd: “Was jij zwanger dan???”. (Nee, geleased, om alvast te wennen…) Geen optimale burenrelatie, wel een compliment. Want al vond ik mijn babybuik tegen het einde van de zwangerschap ginormous, in andermans ogen viel het kennelijk nog wel mee.

Geheimhoudingsplicht?
Oké, ik had mijn zwangerschap redelijk lang (tot twintig weken) verborgen gehouden, (overigens niets vergeleken bij sterrenstyliste Rachel Zoe, die haar tweede zwangerschap – tegelijk met die van mij – tot de achtste maand geheim hield) toch had ik schrik voor een flubberbuik.

Flubbergasted
Bang gemaakt door allerlei post pregnancy gruwelverhalen voorzag ik één groot drama; loshangend vel, striae voor het leven, alles. Maar de komst van Yasmine betekende wonderbaarlijk genoeg de terugkeer van mijn oude, vertrouwde buik. Na de bevalling was mijn huid alweer strak; ik was flubbergasted. En toen mijn baarmoeder eenmaal begon te zakken, was ik na twee weken eigenlijk alweer in shape. Victoria’s Secret revealed; wat die modellen elke keer weer flikken, kan dus gewoon. “Kom maar door met die lingerieshow!”, dacht ik.

Column Back in shape

Don’t hate me just yet… want het ging alsnog fout..

Zwangerschapskilo’s met terugwerkende kracht
Maar hoe trots ik ook was de zwangerschapskilo’s zo vlot kwijt te zijn geraakt, het lijkt erop alsof ze er nu met terugwerkende kracht weer aan komen. Want met nog altijd een flink slaaptekort, nauwelijks tijd om fatsoenlijk te eten (dus elke keer maar weer een koekje of chocolaatje) en cola en energy drink in overvloed slaat de weegschaal plotseling door naar rechts. Tijdens mijn afgelopen shopsessie moest ik van alles zelfs al een maatje meer… (de gruwel! ;-))

Post pregnancy work-out
En ik was zo blij dat ik toch nog iets van de cropped top trend mee kon pikken. Ik snakte naar mijn verzameling tailleriempjes en kon niet wachten tot mijn loeistrakke kokerrokken weer van zolder mochten. Helaas.. voorlopig is het de doodgewone buikriem, die aangehaald wordt. Kom maar door met dat post pregnancy fitnessregime, deze yummy mummy moet alsnog aan de bak!

(Eerder gepubliceerd op NSMBL)

Foto’s: Tessted

 

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved