22-12-2021 - admin

BAILEYS HOT CHOCOLATE

Me-time moment met een van mijn favoriete winterdrankjes. Deze laatste weken van het jaren konden niet drukker zijn. In dit soort periodes merk ik dat ik extra behoefte heb aan helemaal niks. Geen bezoek, geen kind (thank God voor co-parenting), geen verplichtingen. Gewoon een cosy avond home alone (met Bill) met een drankje op de bank. En de horeca mag dan dicht zijn, sinds kort maak ik zelf warme chocolademelk als een pro. Hieronder mijn recept voor wie eens een andere warme drank wil drinken dan koffie en thee en thuis, net als ik, af en toe de slingers wil ophangen.

Baileys x warme chocolademelk

Ingrediënten

• 50 ml Baileys
• 1 el cacaopoeder
• 100 ml melk
• Slagroom
• Toppings (ik heb kleine marshmallows, rode spikkels en Oreo O’s cereal gebruikt)

Bereiding

• Verwarm de melk zachtjes en roer het cacaopoeder erdoor en giet het daarna in je favo glas of mok
• Voeg de Baileys toe en leef je uit met de toppings; een flinke toef slagroom, marshmallows, cacaopoeder, hagelslag (aangezien we thuis nogal eens bakken, hebben we een hele doos vol spikkels, strooisels en andere eetbare decoratie).
• Get cosy & geniet.

CHEERS!

In samenwerking met Baileys.

#nix18 #baileysholidayretreat

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved