01-09-2017 - admin

BEAUTY NO BRAINER

artikel 4 Als er één product op mijn badkamerplankje multi-inzetbaar is, is het wel alleskunner Bio-Oil. Ik ontdekte de oranje/rozekleurige olie tijdens mijn zwangerschap, alweer vier jaar geleden. Ik smeerde er braaf dagelijks mijn buik mee in om striemen en striae te voorkomen (wat gelukt is), maar ook na mijn bevalling bleef Bio-Oil een badkamerfavoriet. Gebruikte ik de olie in eerste instantie alleen voor mijn buik, inmiddels komt het product veel vaker van pas. En aangezien ik inmiddels zweer bij deze beauty no brainer wilde ik dit ook graag met jullie delen. De 10 toepassingen waarvoor ik Bio-Oil gebruik op een rij:

  1. Nadat ik mijn benen heb geschoren als extra verzorging.
  2. Op droge plekjes als bovenkant voet en elleboog.
  3. Als massage-olie
  4. Voor Yasmine’s armpjes en beentjes
  5. Als after-sun (wanneer mijn huid droog of rood is van veel zon)
  6. Om mijn gezicht mee te masseren of make-up te verwijderen
  7. In mijn haarpunten
  8. Voor zachte voeten
  9. Om een extra glow te creëren of make-up mooi te blenden
  10. Als verzorging van littekens of om te zorgen dat kleine wondjes sneller minder zichtbaar zijn

artikel 3

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved