29-03-2014 - admin

BETOVEREND PERU (video)

L.A., New York, Curaçao; het afgelopen jaar maakt ik meerdere malen de grote oversteek voor een mix van pleasure en businesstrips. En het ziet ernaar dat ik binnenkort weer een keer de oceaan over ga. In bovenstaande video wordt magisch Peru als vakantiebestemming namelijk wel erg lekker onder de aandacht gebracht. Als een groots opgezette Hollywoodfilm worden de vele aspecten van het land in de trailer uitgelicht. Ongerepte natuur, archeologische hoogtepunten, plekken voor ultieme ontspanning maar ook avontuur; Peru heeft het allemaal in de mix.

Peru Tessted (6)

Bezoek het culturele Peru met goed bewaarde Inca overblijfselen, republikeinse monumenten en festivals gevuld met huayno muziek waar de voetjes geheid van de vloer gaan.

Peru Tessted (4)

Beleef het moderne Peru dat een kosmopolitische sfeer ademt, een scala aan entertainment, kunst, design en muziek heeft te bieden en bovendien één van de meest prestigieuze keukens van de wereld.

Peru Tessted (7)

Ga voor een sportieve beleving van het avonturistische Peru. Bergbeklimmen, sandboarden, kanoën of op ontdekkingstocht langs het Inca Trail.

Peru Tessted (1)

Ontdek het ouderwetse Peru, waaruit sommige van de belangrijkste historische Zuid-Amerikaanse monumenten als Machu Picchu en Caral zijn voortgekomen.

Peru Tessted (2)

De natuur van Peru heeft al evenveel te bieden en is één van de meest veelzijdige op aarde; van het Andes gebergte en de aan de kust gelegen woestijnen tot aan de Amazon jungle.

Peru Tessted (3)

Laat je verrassen door het wonderlijke Peru. Struin langs de droomstranden, geniet van de onontgonnen natuur, de magie van het Andes gebergte, het mythische platteland en de vele meren.

Meer zien en ontdekken van Peru

Bekijk ook Marca Peru

Foto’s: Pinterest

-spon-

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved