29-12-2017 - admin

BLONDE BOOST met Schwarzkopf Reflex-Silver Shampoo

AFTER

Je kent het wel.. Het is nog te vroeg voor een kappersbeurt (je zat immers drie weken geleden nog een halve dag in de stoel), maar je kleur laat te wensen over. Je frisse blondtint begint langzaam weer warmer te worden en overall is de kleur niet meer naar je zin. Gelukkig zijn er voor dit soort momenten steeds meer haarverzorgingsproducten verkrijgbaar, die je blonde haar een tussentijdse boost geven.

To the Tes(s)t
Zo Tes(s)te ik onlangs de nieuwe Schwarzkopf Reflex-Silver shampoo die ervoor zorgt dat je blonde haar nét even een touch up krijgt (iets wat de kapper doorgaans bewerkstelligt met een ‘toner’). Door de blauw/paarstinten in de shampoo die inwerken op de warmere tonen/gelige gloed in je haar en deze neutraliseren, wordt je haarkleur assiger/zilvergrijs. Ideaal wanneer je voor een koele asblonde tint gaat of wanneer je haar van zichzelf veel warmte bevat, zoals bij mij het geval is.

BEFORE 2 AFTER 3

BEFORE 3 AFTER 2

BEFORE AFTER 4

Before & After

Touch up
De shampoo is geschikt voor vrouwen met natuurlijk blond haar, blond/zilver gekleurd haar en natuurlijk grijs haar en zorgt voor een stralende glans. Bij mij zorgde de shampoo voor een duidelijke blonde boost, het gaf mijn haarkleur nét weer even die frisse twist, die het nodig had.

Shampoo

How to
De shampoo heeft 2 tot 3 minuten inwerktijd nodig. Prettig is dat het resultaat na het wassen direct te zien is. Note: je hoeft de shampoo niet bij elke wasbeurt te gebruiken. Houd gewoon goed bij hoe je kleur verandert en was pas weer met de Schwarzkopf Reflex-Silver shampoo als je haartint te warm wordt (om een blauwe doorslag in het haar te voorkomen).

Tes(s)t it!
Ben jij benieuwd of jouw blonde haar ook een boost krijgt van dit product? Schrijf je op de blog insiderspagina in om het product zelf te gaan testen als een echte blogger. Je krijgt de Schwarzkopf Reflex-Silver shampoo dan toegestuurd om thuis te gaan proberen. Via social media kun je mij en de andere blog insiders vervolgens op de hoogte brengen van jouw ervaringen. De beste resultaten zullen daarna op het blog worden geplaatst. Bovendien maak je kans op een jaar lang Silver-Reflex + een Schwarzkopf pakket. Interesse? Meld je hier aan.

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved