04-11-2015 - admin

BREDE RIEM, SMALLE TAILLE

Jarenlang bewaarde ik ze braaf in een oude koffer onder mijn bed, in de hoop dat ze ooit weer eens in de mode zouden geraken. Dat moment blijkt nu aangebroken; de brede tailleriem is terug!

PHOTOGRAPHERPHOTOGRAPHERPHOTOGRAPHER

Maxaccessorize!
Met de terugkeer van het maxismalisme mag alles in de mode gelukkig langzaam maar zeker weer wat meer zijn. De oorbellen groter (grootst!), de armbanden chunkier en de riemen breder. Yes! Focus op de taille en alle curves in de strijd. Het zandlopereffect (brede schouders, volle borsten, slanke taille, ronde heupen en billen) is wat we willen.

Balmaination
Alsof het modehuis niet genoeg onder de aandacht komt.. Balmain is wat deze trend betreft misschien wel het meest uitgesproken label. In de ijzersterke collectie vol knalkleuraccenten, glitter en sensualiteit vormde de brede tailleriem de absolute rode (gele en groene) draad.

12014073-bgSTHxkJ 14226400-j7Bz86um 15157399-HZo82IyW

Ook modehuizen Stella McCartney, Lanvin en Givenchy richten zich op de taille met fluweel en metallic accenten. En zelfs op straat is er geen ontkomen meer aan. Draag de tailleriem over je wollen winterjas of oversized vest voor een extra vrouwelijke touch. De tailleriem iets voor jou? Meer brede riemen vind je op deze website.

Te kust en te keur
Alsof ik zojuist een webshopbestelling bezorgd heb gekregen, herontdek ik mijn oude (oldies but goodies!) ceinturen. Voorzien van kroko opdruk of gouden leeuwenkop, bezet met parels of pauwenveren, eindelijk mogen ze weer shinen.

PHOTOGRAPHERPHOTOGRAPHERPHOTOGRAPHER

Nooit genoeg
Maar zoals dat gaat met verzamelaars is een hutkoffer vol niet (nooit!) genoeg. Daar zakt (zelfs met riem) je broek toch vanaf!? Dus en scharrel ik bij allerlei webshops rustig verder naar de meest in het oog springende exemplaren. Voor op die kokerrok, over dat midi jurkje en bij die hoge taille jeans.

Catwalkbeeld Balmain: Peter Stigter

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved