05-07-2013 - admin

CHECKS ON CHECKS

TESSTED TARTAN LOOK (5)

 

 

Ruitjes, ik heb er al volledige trendstukken en columns aan gewijd en heb de trend volop gevierd door deze zelf te dragen.

Mijn vriend is inmiddels zelfs ruitjes-moe en haalde opgelucht adem toen ik mijn favoriete Zara blazer met Schotse ruit gisterenavond totaal verfomfaaid uit de wasmachine (daar mocht ‘ie helemaal niet in, zo bleek achteraf) haalde. “Die Bassie-look kennen we nu ook wel”, zei hij. En als bepaalde kledingstukken zelfs bij vriendlief de neus uit komen, is het h√≥og tijd voor iets anders.

Gelukkig had ik mijn tartan jasje overdag nog aan gehad en gefotografeerd, dus voordat ‘ie in de kledingcontainer gaat hier nog even mijn ultieme ruitjeslook.

Geruit bloesje, geruite blazer…checks on checks, want zo draag ik de print het liefst.

Ook aardig; knoop je blouse om je middel (very nineties en niet langer alleen voor een dagje Efteling).

TESSTED TARTAN LOOK (3)

TESSTED TARTAN LOOK (2)

TESSTED TARTAN LOOK (4) Foto’s: Tessted

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved