24-04-2013 - admin

COLOR MY WORLD

color my world

Dé modekleuren voor zomer 2013
Een nieuw seizoen, een nieuwe garderobe, een fris kleurenpalet. Met de start van de lente is het tevens hoogste tijd die grauwe getinte items naar de zolder (of achterin de kast) te verbannen. Want hoewel tegenwoordig haast alles het hele jaar door gedragen kan en mag worden, willen we al te sombere grijs/donkergroen/bruintinten de komende maanden toch het liefst niet meer zien.

Welke tinten dan wel? Welnu, Fashion.blog zet dé modekleuren voor de zomer van 2013 voor je op een rij. Zeker weten dat je van zo’n fijn getinte garderobe een goed humeur krijgt (al is het toch ook een hoop zwart/wit dat dit seizoen de modeklok slaat).

Pastel
Kleuren als lila, mintgroen, pastelgeel en (licht)zalmroze bezorgen je niet alleen dat ultieme voorjaarsgevoel, ze laten tevens een fris windje door jouw look waaien. Leuk als één pastelkleurig geheel, maar onderling ook erg goed te combineren.

Neon
De échte modeliefhebbers hebben afgelopen jaar misschien al aan deze trend gesnuffeld, ook dit jaar zet de neontrend voort. Fluorgeel, oranje, roze of groen; mooi te dragen met zwart en donkerblauwtinten, maar tevens bijzonder fraai gemixt met de hierboven beschreven pasteltinten.

Black & white
Zwart/wit tinten dragen we eigenlijk het hele jaar door en dus ook komende zomer. Prachtig als één wit of compleet zwart geheel, maar zeker ook in de vorm van een drukke jaren zestig (print)mix.

Metallics
Welke tint je ook draagt, met een metallic laagje erover maakt je look dubbel zo veel indruk. Volg het voorbeeld van Burberry en kies voor metallic-roze, -blauw, -paars en -groen. Is een volledige trenchcoat iets te veel van het goede? Met een metallic riem doe je op subtiele wijze toch mee aan deze trend.

Zijn bovenstaande kleuren niet per se jouw ding? Ook met knalkleuren en natuurtinten kun je deze zomer natuurlijk een fantastische look neerzetten.

Foto’s: Dries van Noten

-ad-

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved