25-10-2022 - admin

Date night preppings: it’s all in the details

Qua looks kan het bij mij twee kanten op. Het is ofwel: een joggingpak met bodywarmer en Asics, een beetje mascara en haren in een knot (zoals ze me hier in Bos en Lommer met mijn hondje zien paraderen) Óf ik ga fully date night en kom met kokerrokken, cropped tops, open hakjes, maximale accessoires en flawless hair (al zeg ik het zelf) op de proppen.

Heb ik de tijd (en energie) voorafgaand aan een avondje uit met de bf of een fashion event met vriendinnen, dan ga ik all out.

Good hair days
Het begint eigenlijk allemaal al een dag van tevoren, wanneer ik de self tan van Bondi Sands inschakel voor nét even een lekkerder tintje (maakt die crop top look nog nét wat impactvoller). De volgende ochtend heb ik zeker een half uur nodig voor mijn haar. Shampoo, conditioner of masker en dan begint de droog routine. Ik föhn mijn haar eerst goed, stijl en droog met de Supersonic (van mezelf heb ik stiekem flinke krullen) en daarna komt de Dyson Airwrap eraan te pas. Hiermee maak ik mijn haar extra glad, pak ik alle fly aways mee en kan ik nog een subtiele wave in de punten aanbrengen. Voor meer volume gebruik Super Dust poeder op de aanzet van mijn haar (of zoals ik mijn dochtertje wijsmaak: ‘even wat peper op mijn hoofd’) en Big Volume droogshampoo. Even mijn kuif in model brengen en that’s that.

Fit of the day
Verder met de look, de fit, de drip.. Waar ik doorgaans vooral basic zwarte hipsters en plain push up beha’s draag, komt er opeens sexy lingerie aan te pas. Body’s, veel kant, cut outs en bandjes; the whole shebang. Shapewear on top om alles keurig op zijn plek te houden en dan bij voorkeur een strakke (leren) legging of een kokerrok met een cropped top erboven. Op al te hoge hakken loop ik niet bijzonder charmant, dus het zijn de kitten heels en 7 cm hakjes voor mij. Hoewel ik ook doodleuk op mijn New Balance sneakers naar een fancy event ga.

Icing on the cake
To top it all off: maak ik een rondje langs mijn sieraden -en accessoire kast. Chunky gouden oorbellen in een matching schakelarmband om en een set ringen. Eventueel komt er nog een subtiel riempje met goudkleurige gesp om de hoek en mijn zwarte crossbody bag is, zoals altijd, de kers op de taart. Pepermuntjes, lippenbalsem, pasjes en huissleutel mee; avondje uit sorted. Let’s go!

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved