10-05-2017 - admin

DE ALLEREERSTE BEAUTYROUTE DOOR AMSTERDAM EN EEN BEAUTY Q&A MET MIJ

image-10730104780424881027200375

Mijn kapper-, wenkbrauw- en facial afspraken boek ik steevast heel onpraktisch verspreid over de maand in. Reden? Ik plan alles veel te laat of niet, waardoor ik last minute afhankelijk ben van wanneer mijn favo beautykenners kunnen met als gevolg dat je mij op de meest willekeurige dagen en tijdstippen (wanneer iedereen keurig achter zijn bureau zit) op mijn fietsje richting beauty-afspraak ziet sjezen. Dat moet anders kunnen, zou je zeggen, en dat kan ook! Binnenkort, op 1 juni, wordt namelijk de allereerste beautyroute, waaraan ik zal deelnemen, gehouden in Amsterdam. Een avond volledig in het teken van beauty, georganiseerd door beautywebsite Treatwell, waarbij je bij verschillende salons diverse behandelingen kunt ondergaan en je kunt laten adviseren. Alles op één avond in plaats van verspreid over meerdere weken, dat heb ik nodig!

Er zijn twee verschillende beautyroutes, een Relax route (met behandelingen als massage, facial, manicure, pedicure, kapper) en een Party route (voor hairstyling, make-up, nagels, wimpers en wenkbrauwen). Dus het is aan jou of je kiest voor een pamper- of een mooimaaksessie. Wordt het na afloop de stad in of je bed in? Ik kijk in ieder geval uit naar een avond vol beauty, bubbels en gezelligheid.

Lijkt het je gezellig om deze beautyroute samen met mij af te leggen? Kaartjes voor de avond zijn nog te koop.

Treatwell

Maar voordat we ons fysiek onderdompelen in de Amsterdamse beautyscene, eerste nog even wat beautypraat. Treatwell vroeg mij namelijk naar mijn geheimen, die ik hieronder graag met jullie deel. Mijn verzorgingsritueel, favoriete salons en onmisbare treatments op een rij. Let’s talk beauty!

Je bent vaak druk in de weer, maar met welke behandeling kom jij volledig tot rust?
“Eigenlijk is elke behandeling wel een klein verwenmomentje. Zelfs als ik mijn wenkbrauwen laat doen, geniet ik ervan om daar gewoon even een half uur te liggen en niets te hoeven. Fijn ook als mijn haar uitgebreid wordt gewassen bij de kapper. Daarnaast blijft een goede massage (niet té hard) toch wel de ultieme manier om in relax modus te geraken.”

Ondanks dat je een druk leven hebt, zie je er altijd tip top uit. Wat is jouw favo behandeling?
“Na een bezoekje aan de kapper kan ik er altijd weer echt even tegenaan, dus dat zou mijn favoriete behandeling zijn. Als je haar maar goed zit.. Maar echt, soms kun heeft een goede coupe meer impact dan een nieuw jurkje.”

Naar welke salon ga jij het liefst voor je beauty-afspraken?
“Ik vind de Akasha Spa een heerlijke plek. Onlangs heb ik daar nog een facial geboekt, heel ontspannend! De City Street Spa is geweldig vanwege de huisstijl en de ligging, ik was er onlangs voor een manicure en de salon is ook meegenomen in mijn video voor Costes. Daarnaast kom ik elke maand bij Soap Treatment voor mijn wenkbrauwen en ga ik naar Salon B voor mijn blonde lokken.”

Je hebt een feestje; wat is jouw beautytip? Zonder welke behandeling kan jij niet?
“Ik vind het belangrijk dat mijn haar goed zit en ik bijvoorbeeld geen mega-uitgroei heb. Of mijn wenkbrauwen in shape zijn, is daarnaast ook heel bepalend voor mijn gezicht, dus ik plan het liefst ook een brow treatment in voorafgaand aan een feestje of een groot evenement.”

Wat is jouw ultieme beauty tip/beauty routine?
“Ik gebruik sinds kort steeds vaker gezichtsmaskers, omdat mijn huid dit wel kan gebruiken, maar ook omdat steeds meer merken maskers op de markt brengen. ’s Avonds rond een uur of tien als ik op de bank kruip voor een serietje neem ik ook even de tijd voor een maskertje. Netflix, beauty masks & chill.”

Wanneer boek jij het liefst een behandeling? Last minute of juist liever van te voren?
“Als ik afreken bij een salon vragen ze me vaak of ik al een afspraak wil inplannen voor over 4 weken. Dit doe ik nooit, maar ik heb er mezelf altijd mee. Want tegen de tijd dat de nood hoog is (mega uitgroei, borstelige wenkbrauwen) en er zich bijvoorbeeld al een feestje aandient, is mijn favoriete hair stylist of brow expert natuurlijk steevast volgeboekt. Dom.”

Wat is jouw tip voor de zomer?
“Plan een spray tan in vóórdat je op vakantie gaat (ik doe dit zelf al jaren). Dan kan je op dag 1 van je vakantie meteen shinen in je nieuwe bikini en hoef je ook niet verplicht de zon in om een beetje bij te kleuren.”

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved