04-03-2014 - admin

DELICATE BUT TOUGH

TESSTED WEHKAMP (1) Mijn garderobe is altijd wel vrouwelijk geweest, maar sinds de komst van kleine Yasmine draag ik zo mogelijk nog vaker rokken en jurkjes. Los van mijn liefde voor kokerrokken is er één type jurk waar ik steeds opnieuw voor val. Een kort model (to show some leg) met lange mouwen (om het chique te houden), vaak voorzien van een printje of een kanten detail. Bij voorkeur met een subtiel puntneushakje of een suède laars (op kniehoogte) en een leren jasje om het geheel een stoere twist te geven.

Delicate but tough…

Overigens tevens mijn insteek wanneer het gaat om het stylen van de maxi rok. Een ultra-vrouwelijk mode-item, dat best wat toughness kan gebruiken. Als de maxi-rok uit de kast komt, is het daarom vrijwel altijd in combinatie met halfhoge boots, een tof print T-shirtje en sleeveless waistcoat. Een tailleriem, leren rugzakje en vilten hoedje maken het af.TESSTED WEHKAMP (2)

Monochrome & powder pink

Felle kleuren zijn in mijn garderobe momenteel overigens ver te zoeken. Alles wat ik sinds Yasje’s geboorte heb aangeschaft, is zwart, wit of grijs; een monochrome pallet dat af en toe wordt aangevuld met wat donkerblauw of oud roze. Maar wie weet wordt mijn de inhoud van mijn kledingkast in het voorjaar alsnog één zee van kleur (of ik ben eindelijk volwassen geworden..).

Wat ik voor het nieuwe seizoen ga shoppen? Modewebshop wehkamp.nl vroeg mij mijn favoriete items te selecteren, met een nadruk op print – en kantjurkjes en maxi-rokken. Op mijn persoonlijke shoppagina Seclected by TESSTED daarom mijn selectie (met merken als Mango, SIS by Spijkers & Spijkers, Mexx en Sissy-Boy), aangevuld met schoenen en accessoires, die ik erbij zou combineren. Hoe draag jij jouw jurkjes het liefst?

WEHKAMP SELECTED BY TESS

-ad-

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved