26-08-2015 - admin

DUBROVNIK ON THE SPOT

dubrovnik (1) dubrovnik (2) dubrovnik (3) dubrovnik (4) dubrovnik (5)  dubrovnik (9)
dubrovnik (8)

Wie mij op social media volgt, heeft al volop mee kunnen genieten, afgelopen week was ik een weekje in Dubrovnik. Samen met vriendlief, kleine Yasmine en haar opa verbleef ik acht dagen in de Kroatische kustplaats. Het was er bloedje heet en beredruk, maar dat mocht de pret niet drukken. Dubrovnik, waar een groot aantal Game of Thrones-scenes zijn (en worden) opgenomen, is beeldschoon en heeft enkele heerlijke stranden.

Een uitgebreid report inclusief tips en tricks volgt spoedig, maar in dit artikel alvast een kleine preview.. Enkele foto’s geschoten met de Canon Powershot G7 X, die ik eerder al vanuit Dubrovnik via irista op Facebook deelde. Zodra ik wifi verbinding had, kon ik on the spot foto’s met camerakwaliteit delen op social media. En social junkie die ik ben, kun je mij niet blijer maken. Zodra ik van mijn foto’s een back-up had op irista kon ik mijn SD-kaartje legen en later heb ik vanaf mijn laptop locatie en extra informatie aan de foto’s toegevoegd. Inmiddels regent het likes en comments. Hoe kan het ook anders met Yasmine als ster van de show!

Wordt vervolgd..

Foto’s: Canon Powershot G7 X

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved