19-03-2014 - admin

EERSTEKLAS TWEEDEHANDS ONLINE

salon-heleen-huelsmann

Net als ik gek op designer fashion, maar geen zin om de volle mep te betalen? Tweedehands designer salon Heleen Hulsmann, gevestigd in Amsterdam Oud-Zuid heeft sinds deze week een webwinkel, waar je high end merken scoort voor fijne prijsjes. Ik keek er eerder al mijn ogen uit. Jil Sander, Philip Lim of Victoria Beckham; alle maten en prijscategorieën zijn vertegenwoordigd.

Onder ons
Lange tijd was de Salon in Oud-Zuid een well kept secret. Geen uithangbord, winkelruit, niet eens een naamplaatje op de deur dat verried wat een weelde aan mode er achter de deur schuilging. Wie geluk had, werd via via op het spoor gebracht en slechts een kleine groep dames kende de weg ernaartoe. Hun geheim wordt nu gedeeld, maar de harde kern krijgt wel een ereplaatsje op de website. In de rubriek ‘ entre nous’ komt steeds een andere dame in beeld. En denk hierbij niet aan jonge blommen die hun outfit showen, dames van een zekere leeftijd spelen een hoofdrol bij Salon Heleen Hulsmann.

De fysieke Heleen Hulsmann bezoeken? De salon is gevestigd aan de Lairessestraat 13b (wel even bellen voor een afspraak).

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved