05-06-2014 - admin

ELLE FESTIVAL IN AMSTERDAM

ELLE-FestivalVan 27 tot en met 29 juni staat hartje Amsterdam (o.a. De Jordaan en de 9 Straatjes) in het teken van inspiratie, appetite en de overtreffende trap van smaak: smullen. ELLE, ELLE Eten en ELLE Decoration zetten de binnenstad van Amsterdam namelijk drie dagen lang op z’n kop met een eclectische mix van mode, design en eten, waarbij de focus ligt op de spannendste trends van dit moment. Bekijk de deelnemers van ELLE Festival.

Kloppend hart van het festival is het ELLE-Paviljoen aan de Looiersgracht 60. Stilisten van de drie ELLE-titels richtten hier in verschillende ruimtes een verrassende, inspirerende en interactieve tentoonstelling in. Ook buiten het Paviljoen word je uitgedaagd om je eigen stijl te vinden en aan te scherpen. Op ruim honderd plekken in de stad vind je bijzondere samenwerkingen tussen opkomend talent en gevestigde namen, zijn er optredens en kun je nieuwe smaken proeven en ontdekken tijdens tastings en try-outs. In de leukste winkels in het gebied kunnen festivalbezoekers kopen met korting, is er een kofferbakmarkt waar ELLE’s modestilisten eigen (designer)kleding verkopen, zijn er strijk- en kofferinpak-battles en natuurlijk borrels en brunches.

Aan de vooravond van het ELLE Festival, op donderdag 26 juni, wordt tijdens het openingsfeest de jaarlijkse ELLE – Swarovksi Personal Style Award uitgereikt. Dé bekroning voor een bekende Nederlandse vrouw die smaak, inhoud, lef en persoonlijkheid heeft. Die weet hoe ze overkomt en daarin meegaat, of er juist tegenin druist. Die een unieke look weet neer te zetten zonder zichzelf te verliezen, precies weet welke sterke punten ze moet benadrukken en daarmee boven de massa uitstijgt. De genomineerden van 2014 zijn actrice Hannah Hoekstra, presentatrice Geraldine Kemper, presentatrice Sylvana Simons, dj/model Bella Hay, actrice Georgina Verbaan en actrice Sallie Harmsen.

Tickets à € 10 (voorverkoop) zijn vanaf vandaag te koop via ellefestival.nl. Tijdens het festival kost een kaart €12,50, verkrijgbaar bij het ELLE Paviljoen.

De gratis ELLE City Guide-app met daarin de beste adressen van Amsterdam plus het complete ELLE Festival-programma, de route en alle deelnemende locaties is vanaf vandaag te downloaden via de App Store.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved