11-05-2019 - admin

ENABLE THE LABEL HAALT MODENIEUWKOMERS NAAR NEDERLAND


Voor iedereen die net als ik dol is op het ontdekken van nieuwe shopadresjes en opkomende modemerken is onlangs een gloednieuw shopplatform opgericht. Sinds begin april haalt Enable the Label veelbelovende nieuwkomers in de internationale fashionscene naar Nederland. Hierdoor zijn de vaak kleinere modelabels uit grote Europese modesteden in één keer verkrijgbaar voor de Nederlandse consument via een exclusief, betaalbaar en betrouwbaar (betaling via iDEAL) kanaal.

Het aanbod van Enable the Label bestaat uit méér dan 100 producten van 10 verschillende labels uit steden als Stockholm, Londen en Kopenhagen. Oprichtster Michelle de Bruijn is 24/7 on the look out voor kleine(re), inspirerende labels, die nog niet verkrijgbaar zijn in Nederland en ze dus aan haar webshopaanbod kan toevoegen. Dat heeft tot nu toe al geleid tot parels als het tijdloze A Part of the Art (mijn favoriet), maar ook de knappe Nufferton pyjama’s en satijnen jurkjes van Nina Rose. En dan heeft het platform ook nog een selectie eigen (haar)accessoires om je look af te maken.

ETL speelt in op storytelling door de verhalen van de creatieve talenten te vertellen in zowel woord als in het ontwerp van het platform. Wat zijn hun drijfveren? En welke reis hebben zij afgelegd om uiteindelijk te komen tot een bepaald design? Hiermee kijkt ETL verder dan slechts de verkoop van een product en richt zich op het op de juiste manier in de markt zetten van exclusieve labels.

Michelle benaderde me onlangs voor een samenwerking, dus je zult de merkjes nog regelmatig op mijn kanalen voorbij zien komen.

Het “burnt coral” pak met “wrap blazer” dat ik op de foto’s draag is van A Part of the Art.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved