06-05-2014 - admin

EVEN MORE BLOND

PERFECT BLOND HAIR SM

Kanariegele coupe
Fijn outfitje, rode lip, prima hakjes en GEEL haar! Had ik afgelopen donderdag nog zó mijn best gedaan op mijn paasbest bij de ELLE Denimbijbel lancering te verschijnen, mijn coupe had andere plannen. Op de Instagram kiekjes van de avond is het duidelijk te zien; een goed gestylede doch kanariegele coupe.

Selfie serie
Hopende dat het aan het licht in de G-star store lag, hield ik thuis nog even een mini selfie serie met natuurlicht. Minder geel, maar evengoed geel. En dat terwijl ik me de afgelopen maanden scheel heb betaald aan spoelingen, toners en paarse shampoo om de warme gloed in mijn haar te onderdrukken. Tevergeefs, blijkt nu.

Blondes have more fun
Komende week ga ik naar de kapper voor een geslaagde blonde coupe. Lichter, frisser, minder trailer trash. Ter inspiratie voor mezelf maar zeker ook voor de kapster alvast bovenstaand moodboard, zodat ik als blondie binnenkort weer echt meer plezier kan hebben.

Foto’s: Pinterest

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved