15-03-2017 - admin

Family Sundays bij restautant Jansz.

Jansz Family Sunday small

Komt het zondagavondeten voor velen neer op met een bord op schoot voor de televisie, bij ons is de zondag een echte familiedag. Een dag waarop we de tijd nemen om uitgebreid te tafelen, thuis of bij vrienden en familie. Afgelopen zondag kwam dat allemaal mooi samen toen ik en vriendin Jamie met onze gezinnetjes werden uitgenodigd voor de Family Sundays bij restaurant Jansz. Een nieuw concept in het teken van de kids.

Om half vijf mochten we al aan tafel. Voor de kleintjes was er een te gek kids menu (met o.a. gegrilde kip met bimi en geglaceerde worteltjes, krokante fish & chips of spaghetti met gehaktballetjes) en extra snelle service. Allemaal even lekker bereid, al heb ik uiteindelijk meer van Mientjes macaroni op dan zij zelf. Boven lonkte namelijk de Copper Room speelkamer met helium ballonnen, teken tools, Finding Dory op groot scherm, allerhande Disney klassiekers uit de speakers en een vriendelijke oppas om het grut in de gaten te houden. Konden wij ongestoord een vorkje prikken en bijkletsen met de De Graafjes.

Jansz. staat vanaf nu elke laatste zondag van de maand (tussen 16.30 en 18.30u) in het teken van deze gezellige Family Sundays.

Jansz Family Sunday small 2Lookje Yasmine: Gray Label

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved