31-07-2017 - admin

BUT FIRST COFFEE

L'Or

“But first coffee!”, ik vermoed één van de meest gebruikte captions op Instagram. Niet zo gek ook, als je bedenkt dat we ’s ochtends massaal naar ons koffieapparaat grijpen, nog voordat we hebben ontbeten of gedoucht. Een prettige kickstart die ook bij ons thuis steeds meer onderdeel wordt van de ochtendroutine (of ochtendspits als u wilt).

L'Or 4

De tijden dat ik mijn ochtend startte met een ijskoud blikje energiedrank (ik weet het, een slechter begin kan bijna niet) zijn voorbij en de ochtenden komen rustiger maar relaxt op gang. Ook bij ons loopt het koffie-apparaat nog voordat we iets anders doen. Maar zodra dat kopje koffie is gezet en gedronken (toch wel het ultieme koffiemoment van de dag), pakken we door.

L'Or 6

L'Or 9

De routine? Ontbijttafel dekken, een boterham voor Yasmine smeren, met Billie naar buiten. Opfrissen, aankleden, vriendlief naar kantoor, Yasmine naar de crèche en ik kruip rond 09.00u achter mijn computer. Ik houd mijn ochtenden het allerliefst afspraak vrij (nodig me dus ook niet uit voor een (pers)ontbijtje ;-)), waardoor we nooit die extreme ochtenddrukte hebben. Ontbijten, douchen en aankleden doe ik eventueel wel als iedereen de deur al uit is. Als ik die kop thee of koffie maar alvast heb gehad.

L'Or 13

Dankzij L ́Or heb ik inmiddels een gevarieerde koffie capsule verzameling (dus kom je bij mij op de koffie dan presenteer ik je vol trots de doos met smaken). De Mattinata lungo voor in de ochtend, de Forza espresso wanneer ik er even helemaal doorheen zit (deadline stress, middagdipje), de Papua New Guinea espresso voor wie zich wil laten verrassen en de Decaffeinato espresso voor mijn moeder, voor na het eten.

L'Or 15

Deze nieuwe aluminium capsules van L’Or voor in je Nespresso®* machine zijn overigens gewoon in de supermarkt te koop (en sinds kort via www.lorespresso.com). Voor een intens kopje koffie met een rijke crèmelaag, of je nu van espresso of lungo houdt.

??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved