02-05-2021 - admin

Friday Mascara lanceert ‘wrap’ voor je wimpers

 

It’s a wrap, dat is de nieuwste mascara van FRIDAY. Bijzonder aan deze tube mascara is dat deze een soort hulsje om je wimpers aanbrengt. Een nieuwe techniek, want waar een gewone mascara je wimpers met kleur bedekt, omhult een tubing mascara iedere wimper individueel met waterbestendige polymeren. Zo wordt als het ware een soort buisje om je wimper gevormd dat de wimper volledig pigmenteert. Hierdoor is zowel het aanbrengen als het verwijderen van je mascara eenvoudiger. Geen giga schrobbeurt aan het einde van de dag. Je wrijft de hulsjes simpelweg met een wattenschijfje (of gewoon met je vingers en lauw water) en een neerwaartse beweging van je wimpers af.

Stukje duurzaamheid
Wanneer je 6 lege mascara’s verzamelt en inlevert bij Friday ontvang je van het merk een gloednieuwe mascara. Bewaren dus die lege verpakkingen!

De FRIDAY It’s a Wrap mascara is vanaf medio maart 2021 online verkrijgbaar via www.fridaymascara.com voor €12,50 voor een losse mascara. Neem jij een herhaalservice bij FRIDAY Mascara? Dan betaal je €10,50 per mascara.

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved