06-09-2015 - admin

FRIS FESTIVALBEZOEKJE

IMG_6772 - kopie

Wat ik op afgelopen regenachtige zaterdagmiddag heb gedaan? Ik nam de limo richting Utrecht om daar een festival te bezoeken. Een tikje decadent, maar top. Na een zinderend limoritje werden ik en modemeisjes Claartje en Frederique klokslag 15.00u voor de ingang van festival Lief bij recreatieplas Strijkviertel afgezet. Perfecte timing, zo bleek, want bij aankomst maakte de onheilspellende donkere wolken boven Utrecht plaats voor een zonnetje. Tijd om het festivalterrein te verkennen!

IMG_6737 - kopie

Festival fever..

IMG_6738

Festival partners in crime Claartje en Frederique..

Behalve talloze podia, zitplekken aan het water, barretjes en eettentjes kende Lief dit jaar een CB12 verfrissingsboot. Het idee: een opfrismomentje tussen al dat feestgedruis met als hoofddoel zorgen dat iedereen gedurende zijn/haar festivalbezoek een frisse adem heeft. Daarvoor was de boot uitgerust met spiegels, mondwater en kauwgompjes. I-de-aal. Voor het geval je een hottie tegen het lijf loopt, maar überhaupt, omdat festivaltoiletten vaak te wensen over laten (dikke eww!) en een extra opfrisgelegenheid dus zeer welkom is.

IMG_6739

Striking a pose!

Na het bootbezoek trokken we opgefrist en wel langs de verschillende stages, terwijl de zon in het Strijkviertel zakte. Daarna met een telefoon vol knotsgekke selfies, een patatje mayo/curry en de friste goodiebag allertijden de limo in, terug naar 020. Een zomerse zaterdag volgens het boekje.

Foto’s: Tessted en Fab le Frique

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved