18-09-2013 - admin

GET COSY

TESSTED COSY ITEM (1)  TESSTED COSY ITEM (3)  TESSTED COSY ITEM (2)

TESSTED COSY ITEM (6)Elk jaar opnieuw heb ik weer één favoriet; een oversized, gebreid vest waar ik het liefst in woon. Hoe leuk mijn outfit ook is, ik trek ‘m overal overheen aan, omdat ‘ie zo lekker warm en comfortabel is. En hoewel ik een kast vol kleren heb, draag ik het liefst de hele herfst en winter niets anders (tot ergernis van vriendlief). Herkenbaar?

Nu is het najaar nog niet eens officieel begonnen, maar het lijkt erop dat ik mijn vest om in te wonen alweer te hebben gevonden. Grof gebreid, nét iets te ruim, heerlijk warm, mét capuchon en houtje touwtje sluiting. Mijn cosy item om de komende maanden lekker mee op de bank te kruipen…

Look
Vest: YAYA | Blouse: H&M | Jeans: H&M

Foto’s: Tessted, gemaakt met Canon EOS100D

– ad –

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved