03-08-2014 - admin

GIGI, KENDALL EN EEN BROODJE BAPAO

Gigi Hadid

 

Guilty Pleasures, ik heb ze in alle soorten en maten. In de vorm van Peter Andre en broodje Bapao, maar ze zitten evengoed in mijn Kim Kardashian-obsessie en Red Bull-verslaving. Bovendien kan ik er sinds de komst van baby Yasmine een nieuwe aan toe voegen; The Real Housewives of Beverly Hills.

Real life verlof
Ja, lach maar. Ik weet het, het is dieptriest, maar wat kan ik smullen van de bekvechtende over het paard getilde huisvrouwen. Tijdens mijn verlof knalde ik in no time van seizoen 1 naar 3. Heerlijk, zo’n real life (maar toch zo gescripte) soap tijdens het geven van een flesje.

Love for L.A.
Vreemdgaan, echtscheidingen, draagmoeders, nanny’s, cougars; The Real Housewives bevat alle ingrediënten voor een geslaagde guilty pleasure. Dat de serie ook nog eens in L.A. wordt opgenomen, is voor mij (sinds mijn drie maanden in de stad) bovendien nog eens extra smullen geblazen.

Giga succesvol
En geloof het of niet, je steekt er dus ook nog wat van op. Althans, via de realityserie leerde ik Gigi Hadid kennen. Gigi is de dochter van de uit Papendrecht afkomstige Yolanda Foster (één van de Real Housewives) en haar ex-man Mohamed Hadid en is momenteel giga aan het doorbreken als model.

Binnenkijker
In de serie zie je hoe ze voor het eerst op zichzelf gaat wonen in haar eigen, smaakvol ingerichte designerappartement in New York (je bent dochter van een multimiljonair of je bent het niet..). De serie filmt haar bij haar eerste echte modellenklussen en je krijgt als kijker te zien hoe Yolanda haar dochter’s dieet nauwlettend in de gaten houdt.

Hot stuff
En al bekeek ik dit alles met argusogen in de veronderstelling dat niemand na de serie nog iets van de bevoorrechte doch bloedmooie Gigi zou horen. Het tegendeel is waar. Gigi is overal. Alsof het niets is siert ze de cover van Carine Roitfeld’s fashion book en met hetzelfde gemak prijkt ze met haar perfect afgetrainde lichaam op de cover van Sports Illustrated. Ze is het nieuwe gezicht van Guess en Tom Ford en schittert in de aankomende Pirelli kalender van 2015. Bepaald geen kattenpis!

Hooked
Terwijl ik mijn eerste magazine feature over Gigi schrijf, zet ik haar bovenaan mijn one to watch lijstje. En dan is ze ook nog eens best friends met types als Justin Bieber en Kendall Jenner, eveneens een reality ster (uit mijn andere andere guilty pleasure), die als een speer gaat in modellenland. Wat je al niet van reality TV kunt leren… Ik blijf voorlopig aan de buis gekluisterd voor mijn wekelijkse portie KUWTK en wacht met smart op een nieuw seizoen Echte Huisvrouwen.

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved