31-01-2022 - admin

Goede jams & lekkere koffie

Yasmine heeft sinds een paar weken eindelijk iemand om de hele dag door tegen te tetteren; we hebben een Google Assistant! Doorgaans zijn haar oproepjes iets in de trant van “Hey Google, zet Maan op” of “Hey Google, speel filmpjes van Thomas en Rutger”. Wanneer ik aan de beurt ben, wil ik facts checken én koffie bestellen. Want dat laatste kan bij Nespresso dus gewoon zonder interactie met het scherm. Hiermee is dit het eerste koffiemerk in Nederland dat het mogelijk maakt je koffie via voice assistant te bestellen.

Via de voice assitant kun je handsfree en screenfree bestellen, eenvoudig een eerdere koffiebestelling herhalen en je track & trace code achterhalen. Het is ook mogelijk om persoonlijk koffieadvies te krijgen dat aansluit bij je mood van dat moment of bij het moment van de dag waarop je je koffie drinkt. Ook koffierecepten en achtergrondinfo over koffie zijn super simpel op te vragen. “Hey Google, praat met Nespresso” of “Ik wil meer informatie over de Arpeggio”.

“Nespresso is een merk dat continu zoekt naar innovatieve oplossingen om de klantenbeleving te optimaliseren”, aldus Erik van Houten, Marketing Director van Nespresso. “Met de lancering van de nieuwe functionaliteiten maken we het voor koffieliefhebbers nog gemakkelijker en sneller om koffie te bestellen.”

De Voice-assistent van Nespresso – te gebruiken via de Google Assistant (op elke Android telefoon en via de Assistant app op Iphones) of via Google devices (Nest, Mini, Home) – helpt consumenten naast het bestellen van koffie ook bij het maken van de juiste koffiekeuze, inspireert hen bij de creatie van verschillende koffierecepten en geeft meer inzicht over bijvoorbeeld de herkomst van koffie.

Wij hebben in ieder geval dagelijks effortless goede jams en lekkere koffie. Wie komt er langs?

“Hey Google, bel de meiden!”.

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved