29-10-2014 - admin

GOOD GIRL GONE GHETTO

GOOD GIRL GONE GHETTOWaar is Renée Zellweger was het vraagstuk dat afgelopen week de gemoederen flink bezighield. Maar wat ik me afvraag: watskebeurt met Rihanna? Was ze ten tijde van Pon de Replay nog jong, onbezonnen, fresh faced en zelfs schattig, inmiddels is de Barbadian beauty veranderd in een ghetto girl eerste klas. SOS, want deze good girls’s gone worse.

Nipple gate
Ze mag dan de mooiste designerpakjes tot haar beschikking hebben, Rihanna weet er telkens weer een zootje van te maken. Ze geeft zichzelf keer op keer te veel bloot in meer dan één opzicht. Of ze nu halfnaakt een CFDA Fashion Award in ontvangst mag nemen (remember die Adam Selman visnetjurk met Swarovski kristallen?), een Chanel couture show bijwoont (dat lange vest en die ontelbare parels, weet je nog?) of zoals deze week haar mannenparfum promoot in crop top en wat al niet meer; het is steevast te veel buik, bil, tiet, tepel of all of the above.

Under my umbrella
Nu snap ik dat je tussen de Nicki’s, de Iggy’s, de Gaga’s, de J. Lo’s en de Yonce’s qua blootheid wat gewicht in de schaal moet leggen, wil je uberhaupt nog opgemerkt worden, maar bij Riri slaat die weegschaal altijd te ver door. Want behalve dat de wereld elk plekje van haar (toegegeven prachtige) lichaam kent (er komt iets te veel onder de paraplu uit, so to speak), gaat ze vooral qua styling steevast de mist in. Te lange weaves, te opzichtige tattoos, te veel sieraden, te hoge hakken en te lange nagels doen haar peperdure outfitjes geen goed.

Raunchy, naughty, dirrty
Ja vooral door die nagels heeft de zangeres iets viezigs over zich gekregen. Dat gevoel dat je ook had bij Amy Winehouse en hebt bij Lady Gaga, meisjes die maar doorhalen en doorgaan, nimmer lijken te douchen noch hun make-up van het gezicht halen. Nee ik snap wel dat Chris voor die Karuchi ? kiest. Die chick heeft nog iets onschuldigs over zich. Bij Rihanna is het allemaal raunchy, naughty en dirrrty.

Ultimate ghetto girl
Overigens prima eigenschappen voor haar nummers. Want qua songteksten kan het natuurlijk niet vulgair genoeg. Ja, laat Rihanna op haar platen alsjeblieft de ultimate ghetto girl zijn. Rude boy, S&M, Pour it up, yes Riri, talk that talk!

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved