02-06-2014 - admin

GRACE OF MONACO GIVE AWAY

GRACE OF MONACOslider

Grace of Monaco.. er is het nodige over te doen geweest en dat maakt de film des te interessanter!

Haar elegante looks bepaalden het modebeeld van de jaren vijftig en ze wordt doorgaans in één adem genoemd met screen sirens als Elizabeth Taylor, Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Greta Garbo en Jacqueline Kennedy. Grace Kelly was één van de meest geliefde Hollywood actrices van de fifties en haar kledingstijl beïnvloedt nu nog de manier waarop we ons kleden. Wat mij betreft reden genoeg voor een verfilming van haar leven, al zijn haar huwelijk met Prins Reinier, waardoor ze Prinses van Monaco werd, en haar plotselinge dood minstens zo interessant.

Grace of Monaco vertelt het wereldberoemde verhaal van Hollywood actrice Grace Kelly, gespeeld door Oscar winnares Nicole Kidman. De film is dit jaar de openingsfilm van het Cannes filmfestival en draait vanaf 5 juni in de bioscopen.

Om daar op feestelijke wijze bij stil te staan een sublieme winactie, voor alle modeliefhebbers en filmfanaten… Ik mag namelijk 5 Nicole Kidman DVD-pakketten met daarin de mooie films: Cold Mountain, Trespass en The Paperboy + 5 x 2 vrijkaartjes voor Grace of Monaco weggeven.

Deelnemen?
Stuur een mailtje naar [email protected].
De 5 winnaars krijgen op donderdag 5 juni persoonlijk bericht.

Foto: Tessted

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved