10-10-2016 - admin

HAPPY HEALTHY SKIN

Omdat een gezonde, stralende huid zeker zo veel indruk maakt als een knap lookje en een goede coupe reisde ik onlangs naar Antwerpen voor een beauty event van Estée Lauder. Aan de hand van een lezing en twee inspirerende workshops leerde ik hoe je je innerlijke schoonheid kunt laten spreken, ofwel: how to unlock your inner beauty. De antwoorden op die vraag kennen we eigenlijk allemaal wel; gezonde voeding en de juiste verzorging zijn key. Toch handel ik er in de praktijk lang niet altijd naar en kon ik wel een opfrissingscursus gebruiken. Hoe het er in Antwerpen aan toe ging, zie je al kort in  bovenstaande event video. Voor wie nét iets meer wil weten hieronder een toelichting.

estee2-sm

Raw food chef Julie van den Kerkchove leerde ons een verrassend lekkere ‘groene detoxsmoothie’ te bereiden. Ze vertelde hoe groene smoothies (met ingrediënten als spinazie, boerenkool en ananas) ideaal zijn om eenvoudig meer groene bladgroente in je dagelijkse dieet te verwerken. Hoe ze je lichaam zuiveren en je helpen de dag vol energie te beginnen. Ook lichtte ze de voordelen van een ‘raw food’ levensstijl toe. Dat deze bijdraagt aan gewichtsverlies, meer energie, glanzend haar, een betere nachtrust en een zachte, egale huid bijvoorbeeld. En vooral dat laatste is natuurlijk een pré. Want als je de beste producten voor je huid gebruikt, kun je ook maar beter zorgen dat je huid van binnenuit de juiste voedingsstoffen krijgt, nietwaar?

Door naar de tweede workshop in het teken van verzorging. Want behalve door middel van de juiste voeding draagt het gebruik van een goede crème eveneens bij aan een happy healthy huid. Hiervoor lanceert Estée Lauder dit jaar de Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Crème. Een fijne, stevige crème die door meer hydratatie de innerlijke schoonheid van vrouwen naar buiten helpt te brengen en zorgt voor minder rimpels en een stralende huid. Visagist Gigi Bowmer liet zien hoe je het product gedurende de dag gewoon over je make-up aan kunt brengen voor een extra glow en selecteerde hier aanvullend de juiste foundation, oogmake-up en lippenstift bij (in de video het resultaat).

estee-sm

Mijn ideale dag begint voortaan zoals op de foto’s; met een healthy breakfast én de Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Crème. Hoe unlock jij jouw inner beauty? Laat een comment achter onder mijn Instagram foto (later deze week) en maak kans op een exemplaar van deze crème.

 

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

All rights reserved